България Горещо

Брутално: Виж кой нарече Румен Радев хрантутник, марионетка, случайник! (няма ли наказание за подобни обиди – виж тук)

Румен Радев много пъти е критикуван в медиите, но този път обидите са направо просташки!

Президент на България ли е Румен Радев или лукова глава?! Въпросът, разбира се, е риторичен. Както и следващият – няма ли определени санкции и наказания за хора, които петнят името на държавния глава, при това публично.

Какъвто и да е, а той се справя чудесно с поста си, Румен Радев е президент и заслужава подобаващо отношение. Едно е да дуднеш на маса с компания и да си пиеш ракията, а съвсем друго да публикуваш просташки обиди в сайт. Четен от милиони.

Преди броени часове държавният глава беше наречен хрантутник, чехльо, марионетка, случайник, Румен – потника и какво ли още не. От собственика на сайта Пик – Недялко Недялков.

Последният има навика да плюе на килограм и да ръси обиди срещу мнозина. Преди време беше захапал здраво Слави Трифонов и не пускаше. Да, ама Слави Трифонов не е президент, не е институция. А ако това не уважаваме, къде сме тръгнали изобщо?!

Потребители в мрежата изригнаха бесни срещу коментара на Недялко Недялков за Румен Радев, част от който ви предаваме сега. Цитираме автора точно, за да няма недоразумения и хър-мър след това. Ето го и текстът:

“Обърканият човечец, титулуван по нелеп каприз на съдбата президент, продължава с умилителния пиар в стил “Идилии” на Петко Ю. Тодоров.
Сега, през контролиран фейсбук на случаен гражданин, пробутал в медиите уж папарашки фотос как пазарува в кварталния магазин с жена си Деси Радева – без охрана, без привилегии.

Човек от народа.

Това е втора серия след “босата” снимка със сирачетата.

Тресе го явно дебела скука и се чуди как да си уплътнява времето – и без това попадна на “Дондуков” изненадващо и за самия него.

За близо половин година на поста не е свършил едно полезно дело, не е изказал една смислена идея, няма никакви международни изяви или контакти (по тази линия е напълно обезличен от Борисов)…виси в резиденцията и варди фустата на любимата. Докато бившата му пък устройва публични панаири и го кепази пред СЕМ, че говорел по телевизията за общия им син?!

Напълно безполезен фигурант, мъж на жена си, хрантутник, марионетка на свръхамбициозната си съпруга, която впрочем вече е по-прочута от него”….

Има и послепис, но няма да отделяме чак толкова внимание. Мисълта е съвсем друга. Няма държава, в която така свободно медиите да плюят по президентите си. Подобно на пияни каруцари в селски хоремаг. Там има правила и санкции. А у нас?!…

Словоохотливият Недялко Недялков
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.