Годежът на годината: Фики и Гюлджан събраха 300 гости от цял свят! (свят ще ви се завие от гьобеци - МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

https://goreshto.net/balgariya/godezhat-na-godinata-fiki-i-gyuldzhan-sabraha-300-gosti-ot-cyal-svyat-svyat-shte-vi-se-zavie-ot-gyobeci-mnogo-snimki-video/49929 Goreshto.net
Годежът на годината: Фики и Гюлджан събраха 300 гости от цял свят! (свят ще ви се завие от гьобеци - МНОГО СНИМКИ + ВИДЕО)

Фики Стораро и Гюлджан се сгодиха снощи в Шумен с невиждано тържество!

Невиждано тържество. Както по брой на гостите, така и по размер на финансова стойност. Това беше годежът на Фики Стораро и Гюлджан, който разтърси Шумен снощи. Със сигурност никой в града не е успял да мигне от нечовешките децибели, фойерверки, заря и прочие. Двамата млади най-после се взеха официално, след като преди повече от половин година Фики Стораро надена пръстен на ръката на любимата си. Тогава обаче жестът беше просто символичен и само пред очите на двете семейства. Докато снощи в Шумен се изсипаха над 300 гости от цял свят - роднини, приятели, познати, баджанаци, шуробаджанаци, колеги и прочие. Всички те чакаха с нетърпение да поздравят бъдещото младо семейство и разбира се, да се насладят на красотата на годеницата. Сигурни сме, че не сте си и мислили друго - Гюлджан беше накипрена като истинска принцеса. С ултра скъпа и пищна синя рокля, а главата й красеше диадема от камъни. Гримът, прическата, всичко по нея бе изпипано до последния детайл. Късно вечерта тя смени премяната си с нова, този път с цвят шампанско рокля, цялата обсипана с камъни. А хубавата й глава отново беше украсена от изящна тиара. Всъщност най-хубавото в Гюлджан бяха очите й. Девойката така щастливо и влюбено гледаше Фики Стораро през цялото време, че и в чул да я бяха облекли, пак щеше да сияе. Самият певец пък заложи на стилен костюм с папионка, чиито цвят беше вързан с роклята на любимата му - син. Няма как да не отбележим и че снощи фамилията Стораро не празнуваше единствено годежа на Фики и Гюлджан. Може би са решили да минат по-тънко, затова включиха в тържеството още едно голямо събитие. А именно рождения ден на Тони Стораро. Всъщност "тънко" е доста метафорично казано за кралската веселба, която се вихри до ранни зори. И за която двете семейства са се бръкнали с шест цифрена сума.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.