Жълто Новини

Помните ли Мъро от “Биг Брадър”? Ето какво става с него в наши дни!

Мъро от “Биг Брадър” премина през много тежки изпитания, но накрая успя да си стъпи на краката!

Мариян Захариев е един от онези, които се порадваха на 5 минути слава и потънаха в забрава. Мъро от “Биг Брадър” вече 12 години стои далеч от популярността, но феновете на шоуто сигурно добре помнят кой е той.

Днес той е изключително щастлив с жената, за която твърди, че е жената на живота му. Той е обвързан сериозно с певицата Миленита, която преди година му роди второ дете.

Първото дете на 39-годишния Мариян не е от сегашната му жена. Още по време на риалити предаването през 2005 г. той спомена, че има малко момиченце на име Евана.

Мъро от “Биг Брадър” може да се развива успешно в любовта и в личен план, но финансовото му положение все още не е цветущо, каквото винаги е било. Той притежава фризьорски салон в София, който обаче няма много посетители.

“Взима по 20 лв. за една обикновена прическа, как да ходя при него?!” – възмущава се една от бившите му клиентки.

Мъро от “Биг Брадър” беше стигнал дъното допреди 2 години. Той продължаваше да се напива, друса и какво ли не още, но вече е друг човек.

Миленита го е променила тотално и го е вкарала в правия път. Откакто са заедно и особено откакто имат дете, фризьорът не употребявал никакви наркотици и много рядко пиел алкохол.

Мариян Захариев си остава един от култовите образи в историята на “Биг Брадър”. Той участва във второто издание на шоуто, когато все още всичко беше прекалено реално и истинско.

Припомняме, че Мъро нашумя като разбивача на брака между Елена и Миро. Хубавицата напусна съпруга си заради фризьора, при това в Къщата.

После обаче не стана гадже с Мариян. Мъжът й Мирослав пък за наказание на Ели спечели надпреварата и грабна 200 бона. Пари, от които тя не видя и стотинка.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.