България Горещо Новини

Кака Мара ли: Гаджето на Наско Колев обявена за най-готината мацка в света! (16-годишната Биляна кърти – МНОГО СНИМКИ)

16-годишната Биляна Лазарова беше обявена за най-красивата тийнейджърка в света!

Тя е само на 16, а вече целият свят е в краката й. Защото само преди дни беше обявена за най-красивата тийнейджърка в света. Това е уникалната Биляна Лазарова, за която преди месеци стана ясно, че е новата любов на рапъра Наско Колев.

Биляна Лазарова получи короната си на конкурса Miss International Teen Princess, който се проведе в Тайланд. И определено накара не само Атанас Колев, а и цяла България да се гордее с нея. Отново наше момиче прослави страната ни пред света.

“Ако не друго, то поне хубави жени имаме. С такава сочна прасковка, каква ти Мария Илиева да гледа Насето?! Че тя е като баба на Билянчето”, не закъсняха коментари на зевзеците в интернет.

Бързаме да уточним обаче, че освен с невероятно лице и съвършена фигура, Биляна Лазарова е надарена с певчески талант. Преди няколко години тя очарова журито във формата на Маги Халваджиян “Големите надежди”. Танците пък са другата й страст.

Момичето, което завъртя главата на Атанас Колев и предизвика хипертонична криза у кака Мария Илиева, работи и като модел на дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз. Биляна е един от прочутите Ангели на Мегз и така като я гледаме, има защо.

Както стана ясно преди, Наско и Биляна Лазарова се срещнали случайно на събитие. А ченето на рапъра буквално увиснало при вида на това почти нереално видение. Той моментално поискал телефона на Биляна и така започнало всичко.

Има обаче и източници, които твърдят, че към днешна дата двамата вече не са заедно. Този път натиреният бил Атанас Колев, когото младата и прелестна девойка зарязала заради друго момче.

Не се наемаме да твърдим кое от двете е вярното, но само като гледаме 16-годишното чудо, със сигурност можем да гарантираме, че мъжете в живота й тепърва предстоят. Имаме предвид кандидатите, разбира се. Иначе пожелаваме на Биляна да открие голямата и истинска любов в лицето само на един от тях.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.