Разтърсиха: Кубрат Пулев и Андреа ни хвърлиха в джаза с тази новина! (не го очаквахме от тях - снимки)

https://goreshto.net/novini/raztarsiha-kubrat-pulev-i-andrea-ni-hvarliha-v-dzhaza-s-tazi-novina-ne-go-ochakvahme-ot-tyah-snimki/49920 Goreshto.net
Разтърсиха: Кубрат Пулев и Андреа ни хвърлиха в джаза с тази новина! (не го очаквахме от тях - снимки)

Кубрат Пулев и Андреа определено си падат по изненадите!

Я колко потайни се оказаха Кубрат Пулев и Андреа. Двамата са заедно от години и отдавна се славят като една от най-стабилните и непоклатими светски двойки. И това наистина е така, защото преминаха през какви ли не изпитания. Единственото, което вече никой не очакваше от тях, е така обсъжданата и "велика" сватба. Кобрата и Андреа са разпитвани хиляди пъти за нея, но всеки път обясняваха, че още им е рано и... има време. Е, явно времето на отлагане изтече, защото новината е, че сватба ще има. При това съвсем скоро. Близки до певицата разкриха сензационната новина, че Кубрат вече е поставил пръстена на ръката на любимата си. А тя от месец насам търчи за рокля. Още не е на сто процента сигурно коя ще е булчинската рокля, на която ще се спре изпълнителката. Сигурно е обаче, че няма да пести от пари или от плат. Самата Андреа загатна за голямото събитие като лично публикува една от фаворитките си в бяло. Не, снимката не е от фотосесия за списание, както е правила певицата преди време. Роклята е една от тези, на които се е спряла. Както виждате, с нея Андреа прилича на истинска принцеса. Булчинската рокля е повече от пищна и богата, досущ както сме свикнали да гледаме принцесите от приказките. Не можем да отречем, че жестоко й отива. Колкото до самата сватба, източниците довериха, че тя е определена за пролетта на идната година. И по всяка вероятност ще се състои не в столицата, а край морето. Както Кобрата, така и Андреа искали да се врекат във вярност близо до природата. А какво по-хубаво от това да го направиш пред самото море. Повече подробности тепърва ще очакваме, както и официалното разкритие от Кубрат Пулев и половинката му. Със сигурност обаче и двамата ще са доста пестеливи откъм информация и то до последно. Защото отдавна вече им е омръзнало от целия този медиен шум и панаири покрай любовта им.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.