Разцепи: Яна на Петко Димитров се пусна дибидюс! (виж това, на което само съпругът й се кефеше досега - снимки)

https://goreshto.net/novini/razcepi-yana-na-petko-dimitrov-se-pusna-dibidyus-vizh-tova-na-koeto-samo-saprugat-y-se-kefeshe-dosega-snimki/49919 Goreshto.net
Разцепи: Яна на Петко Димитров се пусна дибидюс! (виж това, на което само съпругът й се кефеше досега - снимки)

Яна на Петко Димитров не остана по-назад от общата мода и се съблече!

Мнозина завиждат на Петко Димитров. И то не само за успешния бизнес и парите, а най-вече за съпругата му - изпънатата като струна Яна Димитрова. Или Яна Акимова, както е позната на повечето хора още от формата "Денсинг старс". Както знаем, двамата се запознаха именно там, а искрите прехвърчали още на първия ден. Това признава Петко Димитров винаги в своите интервюта. "Първото, което си казах, като я видях, беше: "Мали, какво яко малко барабанче има тая мацка". Тя вървеше наперено пред мен и нещо ми обясняваше, а аз се бях вторачил в "дупарата" и не чувах нищичко", смее се Петко Димитров. Всички виждаме, че Яна изглежда убийствено, дори след раждането на двете им деца. Тренинга от танците си е тренинг, какво да се прави. Такова тяло не се постига току-така. Похвалното е, че и след като вече е домакиня и майка, Яна Димитрова не спира да отделя време и за себе си. Тя продължава на танцува и има своя собствена танцова школа. Разбира се, подарена й от щедрата половинка. Ама и как да не пръскаш пари по такава жена, питат се потребители в мрежата. След като Яна не остана по-назад от общата мода и се пусна дибидюс в нета. Сега я виждаме така, както само Петко Димитров има щастието да я гледа всеки ден. А гледката наистина разцепи. Яна Димитрова показа барабанче, за каквото много жени могат само да си мечтаят. Дори и съвсем млади мацки като 18-годишната Гери-Никол например. Герито прослави своята "яка дупара" в хитовото си парче, но така като гледаме, само може да въздиша за дупара като на кака си Яна. "По-малко баници, повече спорт. Янчето в малкото си джобче я слага и тази, и Дара, и много други. Много жени е имал досега Петко Димитров, но с нея се задържа най-дълго. Кой е луд да гледа по чуждо като има такова парче до себе си", цъкат с езици зевзеците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.