bTV се тресе: Лъснаха скандални интимни снимки на Мариана Векилска! (уволняват ли водещата заради скандала - виж я тук)

https://goreshto.net/novini/btv-se-trese-lasnaha-skandalni-intimni-snimki-na-mariana-vekilska-uvolnyavat-li-vodeshtata-zaradi-skandala-vizh-ya-tuk/49917 Goreshto.net
bTV се тресе: Лъснаха скандални интимни снимки на Мариана Векилска! (уволняват ли водещата заради скандала - виж я тук)

Мариана Векилска е на път да си създаде огромни проблеми заради тези снимки!

Водещата на Би Ти Ви Мариана Векилска е на екран от години. Образът й е на стабилна и сериозна жена, която неведнъж се е изказвала остро срещу липсата на морал в държавата. И е скачала против лековатите момичета от типа на плеймейтки като Николета Лозанова. Каква стана тя сега обаче?! Оказа се, че Мариана Векилска сама е била досущ като тези, които днес отрича, съобщава агенция ПИК. Появиха се нейни скандални и доста интимни снимки, правени преди години. Когато тя още се е радвала на слаба и красива фигура. Мариана Векилска най-спокойно се е снимала почти по евино облекло и е чупила съблазнителни стойки пред камерите. Близки до миналото й източници разкриха, че до момента тя е правила всичко възможно да скрие тази част от живота си. Както и начините да пробие чрез показността на тялото си. Това е напълно разбираемо, тъй като сериозна медия като Би Ти Ви не би търпяла нейна водеща (разбирайте сериозна, а не на шоу предаване) да се кълчи разсъблечена пред обществеността. Самата Векилска много си харесвала фотосесиите и макар и скришно, често ги разглеждала. Причината за това е фактът, че днес тя е с доста килограми по-тежка от преди и все не й се отдава да отслабне. Напълняването на Мариана Векилска се дължи не на някакво заболяване, а на спазване на строги и изнурителни диети. Повечето от които давали своя неизбежен йо-йо ефект. И така, година след година тя трупала все повече мазнини по тялото си. Някога обаче успяла изобщо да се добере до телевизията не как да е, а чрез каталога на модна агенция "Визаж". Тя била в нея само година, но се водела като една от най-вървежните и доходоносни мацки за Жени Калканджиева, пише ПИК. Първата си корона в конкурс за красота пък Векилска спечелила още на 17 години. Да, като я гледаме на тези снимки, определено има какво да покаже. Дано само скандалът не се отрази на работата й в момента, защото ръководството на медията трудно понася подобни изцепки и нездрав обществен интерес.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.