Размириса се: Мария удави мрежата със снимки на дупарата си без фотошоп! (била най-яката - виж галерията на задните й бузи)

https://goreshto.net/novini/razmirisa-se-mariya-udavi-mrezhata-sas-snimki-na-duparata-si-bez-fotoshop-bila-nay-yakata-vizh-galeriyata-na-zadnite-y-buzi/49912 Goreshto.net
Размириса се: Мария удави мрежата със снимки на дупарата си без фотошоп! (била най-яката - виж галерията на задните й бузи)

Мария просто се оля да мята снимки на дупарата си!

След развода с Християн Гущеров, Мария или полудя, или тотално скъса синджира. От сума време насам пайнерката не спира да залива мрежата с фотоси на дупарата си. Чак е на път да я удави. Според миньончето снимките са съвсем, съвсем натурални като дори веднъж не са минати през фотошоп. И затова е повече от ясно, че не дупарата на Гери-Никол, нито тази на Сузи Мурад, а нейната е най-яката от всички. Бъдещ съпруг ли си търси Мара Отварачката, комплекси покрай развода ли избива, но така и не спря да се чекне на плажа. Както знаем, тя прекара няколко дни в супер луксозния хотел "Дюн" на Слънчев бряг. Откъдето не престана да бълва кадри на тялото си - този път предимно в гръб. "Еее, стига де! Спри се! Размириса се вече от тая твоя задница. То бива, то може, ама как не миряса. Все едно само Марчето е ходила на фитнес и само тя има честта да се облече в бански", пишат възмутени потребители в мрежата. А много мъже се кълнат, че техните половинки изглеждат в пъти по-добре от това "нещо", което "едва се вижда от земята", но "се прави на голямата работа". "Само претенциите й големи, както на всички чалгарки, кифли, плеймейтки и прочие сволач. То затова като дойдат чужденците у нас и се разходят по улиците, се чудят как е възможно в тая малка държава да има толкова много жрици", коментират по форумите в интернет. Има обаче и върли фенове на Мария, които метани правят за поредната й снимка. Убедени, че няма по-красива, изтънчена и елегантна от нея, фенове издигнаха любимката си в култ. Ние се се наемаме да взимаме страна, нито да твърдим дали дупарата на Мария заслужава златния или сребърен медал. Просто показваме фотосите, а останалото оставяме на вас. Всеки има право на вкус и собствено мнение, все пак. А докато плакнем очи в галерията от Д-та на Мария, то като нищо певицата вече може да е постнала поредната си невиждана и неподражаема снимка. Хвала!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.