Европа, светът, Реал (Мадрид)... Никой не вярва на това, което се случи с Кристиано Роналдо!

https://goreshto.net/novini/evropa-svetat-real-madrid-nikoy-ne-vyarva-na-tova-koeto-se-sluchi-s-kristiano-ronaldo/49897 Goreshto.net
Европа, светът, Реал (Мадрид)... Никой не вярва на това, което се случи с Кристиано Роналдо!

Кристиано Роналдо удиви цял свят, това никой не го очакваше!

Мегазвездата на футбола Кристиано Роналдо просто изби рибата този път. Той шокира цял свят с това, което стори. А то е меко казано странно, предвид миналото на Крис. Португлецът удиви своите фенове, а и всички други хора. Причината е в четвъртото дете, което Роналдо ще има. То обаче няма да дойде от сурогатна майка, както останалите три, а по естествен път. Нападателят на Реал (Мадрид) най-после е оплодил своята половинка. Джорджина Родригес е бременна от футболната мегазвезда. Странното тук е, че този път бебето ще се появи на бял свят по нормалния начин. Джорджи е заченала от Кристиано Роналдо и след няколко месеца ще го дари с рожба. Това ще бъде дете номер 4 за футболиста, но за първи път няма да бъде от сурогатна майка. Предните три бяха точно така направени. Първородният син на Роналдо е вече ученик, той се появи на бял свят още по време на престоя му в Манчестър (Юнайтед). Другите му две деца са близнаци момчета и се родиха преди месец. Сега идва и четвърто, което най-после ще бъде родено по естествен път. Дали обаче това значи, че Кристиано ще предложи брак на гаджето си? По-скоро не. Говори се, че португалецът не е искал тази бременност и е бесен, че тя е станала факт. Той дори намекнал за аборт на Джорджина, но тя категорично отхвърлила тази възможност. По всяка вероятност бебето ще се роди и с това кошмарът на Кристиано Роналдо ще се сбъдне. Той досега постоянно използваше сурогатни майки, защото така му е по-евтино и няма да се налага да плаща до живот на жени, с които е бил. Случаят с Родригес обаче изглежда точно такъв. Тя успя да изиграе футболиста, като не се знае как го е постигнала. Най-вероятно е имала някаква пробойна в предпазното средство, което са ползвали.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.