Жълто Новини Свят Спорт

Европа, светът, Реал (Мадрид)… Никой не вярва на това, което се случи с Кристиано Роналдо!

Кристиано Роналдо удиви цял свят, това никой не го очакваше!

Мегазвездата на футбола Кристиано Роналдо просто изби рибата този път. Той шокира цял свят с това, което стори.

А то е меко казано странно, предвид миналото на Крис. Португлецът удиви своите фенове, а и всички други хора.

Причината е в четвъртото дете, което Роналдо ще има. То обаче няма да дойде от сурогатна майка, както останалите три, а по естествен път.

Нападателят на Реал (Мадрид) най-после е оплодил своята половинка. Джорджина Родригес е бременна от футболната мегазвезда.

Странното тук е, че този път бебето ще се появи на бял свят по нормалния начин. Джорджи е заченала от Кристиано Роналдо и след няколко месеца ще го дари с рожба.

Това ще бъде дете номер 4 за футболиста, но за първи път няма да бъде от сурогатна майка. Предните три бяха точно така направени.

Първородният син на Роналдо е вече ученик, той се появи на бял свят още по време на престоя му в Манчестър (Юнайтед). Другите му две деца са близнаци момчета и се родиха преди месец.

Сега идва и четвърто, което най-после ще бъде родено по естествен път. Дали обаче това значи, че Кристиано ще предложи брак на гаджето си?

По-скоро не. Говори се, че португалецът не е искал тази бременност и е бесен, че тя е станала факт. Той дори намекнал за аборт на Джорджина, но тя категорично отхвърлила тази възможност.

По всяка вероятност бебето ще се роди и с това кошмарът на Кристиано Роналдо ще се сбъдне. Той досега постоянно използваше сурогатни майки, защото така му е по-евтино и няма да се налага да плаща до живот на жени, с които е бил.

Случаят с Родригес обаче изглежда точно такъв. Тя успя да изиграе футболиста, като не се знае как го е постигнала. Най-вероятно е имала някаква пробойна в предпазното средство, което са ползвали.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.