Жълто Новини Шоубизнес

ВИП Брадър 2017 се срина още преди да започне!

ВИП Брадър 2017 е пред провал още отсега!

Два месеца остават до началото на ВИП Брадър 2017, а шоуто вече е напът да се провали. Сумати звезди отказаха на най-известното риалити предаване у нас, което бие сериозно по реномето му.

Последната ВИП персона, която не благоволи даже да разговаря с продуцента Нико Тупарев, е поп-фолк певицата Глория. Примата получила поредното обаждане от шоуто, но като узнала кой я търси, просто затворила телефона.

Според мълвата, тази година Тупарев бил готов да извади цели 300 хил. лв. за изпълнителката на “Крепост”, с което да я направи рекордьор по хонорар. Гло обаче била категорична, че няма сума на света, която да я вкара в Къщата.

Певицата получава предложения от продуцента всяка година от много време насам, но е отхвърлила всичките. Миналата година дори го унизила, като не се явила изобщо на предварително уговорената за преговори среща.

Глория прибира по 6 хил лв. на участие, което при средно три нейни участия на седмица прави печалба от 18 бона седмично. Това значи, че на месец примата прибира по около 75 хил. лв., а за два месеца ще забогатее със 150 бона.

Предложените от Нико Тупарев 300 бона със сигурност надвишават печалбата на певицата за двата месеца, в които ще се излъчва ВИП Брадър 2017. Майката на Симона Загорова обаче очевидно не е за парите, а просто не желае да се излага в ефир.

За зла участ на Тупарев, Глория не е единствената голяма звезда, която отказа да влезе в Къщата. Владимир Ампов – Графа и Поли Генова също са отклонили предложението в последния момент.

Същото е сторила и Сашка Васева. Певицата първоначално се считаше за сигурен участник в новия сезон на предаването, но после се отметна по неясни причини.

Единствените големи звезди, които засега са се съгласили да участват, са Маргарита Хранова и Ваня Цветкова. И двете ще получат от 100 бона нагоре, което е и основната причина за съгласието им.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.