Цветелина Грахич: Слави ми даде много, но ми отне двойно повече! (Певицата проговори за драмата си в шоуто)

https://goreshto.net/novini/cvetelina-grahich-slavi-mi-dade-mnogo-no-mi-otne-dvoyno-poveche-pevicata-progovori-za-dramata-si-v-shouto/49890 Goreshto.net
Цветелина Грахич: Слави ми даде много, но ми отне двойно повече! (Певицата проговори за драмата си в шоуто)

Цветелина Грахич не е била щастлива в "Шоуто на Слави"!

Певицата Цветелина Грахич най-накрая проговори за раздялата си със Слави Трифонов. Оказва се, че босненската хубавица се е чувствала некомфортно в шоуто през тези 5 години, защото е жертвала много от личния си живот. "Шоуто на Слави" наистина ми даде популярност, но ми отне двойно повече. Взе ми приятели, много от тях отстраних. Появиха се от нищото разни роднини, които допреди това не ме бяха търсили въобще. Но най-важното - отне ми цялото свободно време." - разкрива Цвети пред списанието Love style. Певицата е благодарна на Слави Трифонов, че й е дал шанс. Той я направи звезда в България, но и я откъсна от родината й. Може би затова е загубила толкова много приятели. Припомняме, че Дългия хареса Цветелина Грахич от "Гласът на България" и я взе на работа в шоуто си. Именно той правеше тогава музикалния формат. Така босненката се трудеше здраво при него в продължение на 5 години. Един ден обаче се събудила и импулсивно решила, че й е нужна промяна. Тази промяна вече е факт и се състои в започването на самостоятелна кариера. От няколко седмици Цвети е солова певица, необвързана с компании и договори, което много й харесва. Именно тази свобода, на която се радва сега, я кара да стои далеч от "Пайнер мюзик". Въпреки че започна кариера като чалга певица, Цветелина Грахич няма да пристане на най-влиятелната фирма в тази сфера. Що се отнася до старите й колеги, Цвети се надява да си останат приятели. Тя беше най-близка с Годжи, с когото дори се твърдеше, че имат любовна връзка. Когато е напускала, Грахич е нямала смелостта да се изправи лично срещу Слави, а съобщила на Евгени Димитров - Маестрото. Дългия много тежко понасял разделите и затова тя не събрала сили да му го каже очи в очи. Припомняме, че мястото на Цвети в шоуто бе заето от Невена Цонева. Жената на Венелин Венков си партнира в бенда с другите двама беквокалисти Лилия Стефанова и Борис Солтарийски.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.