Великобритания се тресе: Принц Хари си отива!

https://goreshto.net/novini/velikobritaniya-se-trese-princ-hari-si-otiva/49889 Goreshto.net
Великобритания се тресе: Принц Хари си отива!

Принц Хари се маха от Бъкингам, за ужас на баба си!

Кралица Елизабет Втора успя да пропъди един от внуците си от двореца. Принц Хари има намерение да се откаже от благородния си произход в името на любовта. Причината е, че баба му не му дава да се ожени за Меган Маркъл. Актрисата е официална половинка на принца от около година, но до сватба на този етап не може да се стигне. Кралицата не одобрява този бъдещ брак и затова няма да даде съгласието си. А без него сватбата би означавала отказване на принц Хари от благородния си произход.

Меган е канадка и няма синя кръв. Това са само малките причини Елизабет Втора да не я иска в двореца. Най-голямата е свързана с това, че красавицата вече веднъж е била омъжена.

Както е известно, в Бъкингам много трудно се допускат хора с развод. Това вреди на имиджа на кралското семейство. Единственият такъв в момента е принц Чарлз. Той е женен повторно, при това за разведена жена, но пък не е бил официално разведен, тъй като след смъртта на Даяна се водеше вдовец. Принц Хари обаче е луд по Меган и вече се говори, че е готов да напусне Бъкингам, за да се ожени за нея. Това значи, че е готов да се откаже от всичките си привилегии и да стане обикновен британски гражданин. Интересното е, че ако Хари действително бие шута на кралството, той ще трябва да си намери работа и да заживее в собствен дом, както правят обикновените хора. Дали би направил всичко това за своята любима, се питат на Острова. Другият вариант пред принц Хари е да изчака баба си да почине, но това е доста мрачен вариант, на който дори и той надали се надява. Факт е, че кралицата никога няма да одобри брака му с Меган, която на всичкото отгоре е и с няколко години по-голяма от него. Братът на Уилям вече загатна, че ще се отказва от благородството си, когато заяви публично, че никой не се интересува от короната. Така че може би решението му е въпрос на време.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.