България Горещо Новини

Тези разкрития за Румен Радев на инструктори по рафтинг взривиха България! (ето какъв мъжкар е президентът ни + снимки)

Румен Радев се оказа доста далеч от това, за което го считаха някои!

Още от началото на встъпването си в длъжност президентът Румен Радев търпи критики, шушукане и дори подигравки относно личния си живот. И втория си брак с вече първата дама Десислава Радева.

Заради силния си характер, тя получи прякора Генерал Деси, който й бе лепнат от няколко жълти медии. А държавният глава, съответно, получи етикета “мъж под чехъл”.

Е да, ама не! Не са познали интригантите и противниците на Радев. Това стана очевидно, както от управлението и решенията му по редица държавни въпроси, така и от начина му да разпуска и да живее като нормален човек.

След рождения ден на президента, едва ли вече някой ще има наглостта да го нарече “чехльо”. Както винаги сме си знаели, Румен Радев е гордост за България като един от най-мъдрите, силни и очевидно влиятелни държавни глави. А като мъж той се оказа абсолютен мъжкар.

Това разкриха инструктори по рафтинг, организирали подаръка-изненада за рожденика Радев. Разбира се, излишно е да се споменава, че тази изненада е по идея на половинката му Деси Радева.

“До последния момент всичко се пазеше в тайна. Президентът не знаеше дори къде отива. Никога не е бил на рафтинг, но му трябваше съвсем малко, за да схване всичко. Обяснихме му, дадохме нужните инструкции и това беше. Той скочи в лодката и я подкара с такъв размах и увереност, че не можехме да повярваме”, разказват инструкторите.

Самите те са удивени колко силно е гребял Румен Радев и как мъжки се е държал през цялото време. При това на “носа” на лодката. “Все пак е пилот на изтребител. Това му е в кръвта. Няма как един женчо или страхливец да управлява подобен самолет в небето. Прави го само истински уравновесен, решителен и стабилен мъж”, коментират източниците.

Колкото до Деси Радева, тя ги потърсила за идеята си, но първо не разкрила коя е. Говорили дълго по телефона и чак, когато се уверила, че това са нейните хора, ги шашнала, че се обажда първата дама.

“Г-жа Радева си прилича страшно много с президента. Също като него е силна и смела жена, а помежду им цари рядка хармония и разбирателство. Всичко друго са измислици на болни мозъци”, категорични са инструкторите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.