България Горещо Новини

Бомба в “Черешката на тортата”: Шокиращо разкритие за Снежана Макавеева взривява участници и зрители! (не е за вярване)

Снежана Макавеева още от първия епизод на предаването се превърна в дразнител за всички!

Актрисата Снежана Макавеева е нещо невиждано и нечувано в “Черешката на тортата” през всички сезони на предаването досега. Тя показа меко казано арогантния си нрав, грубост и любов към чашката още в първата вечер. Когато самата тя бе домакиня.

Вместо да се държи любезно с гостите си обаче, тя започна да ги нагрубява. И разгневи България с думите си към Владо Николов – ти пък кой беше (образно казано). Снощи Снежана Макавеева удари дъното по време на вечерята у Евгения Джаферович и накара дори мъжете да се отвратят от поведението й.

Е, не си мислете, че скандалите около актрисата ще спрат. Нищо подобно. Става дори още по-напечено, след като днес медиите гръмнаха с шокиращо разкритие за нея.

Оказа се, че Снежана Макавеева е живяла с жена на “семейни начала” цели седем месеца. А след нея е била интимно близка със самата Люси Дяковска, съобщава вестник “Уикенд”.

Връзката й с Люси Дяковска обаче не трае дълго, защото певицата се усетила какво става. А именно, че Снежанка не е влюбена в нея, а просто си търси начини за реклама и да бъде скандална.

“Снежана Макавеева си е такава. Винаги иска да е в центъра на вниманието, да скандализира, да се прави на интересна. Ако родителите й бяха разбрали за тези нейни афери, щяха да откачат хората. Много са читави”, разкриват източниците пред “Уикенд”.

Явно същото прави Макавеева и в момента като се държи като първия човек в “Черешката на тортата”. Зрителите не спират да роптаят против нея и да се отвращават от безумното й, просташко и нагло поведение.

“Ако още веднъж я видим тази, ще повърнем. Махайте я от очите ни! Толкова ли няма читави хора в тая държава, че такива неадекватници ни показвате”, не спират да насосват потребители в мрежата.

Самата актриса пък е признавала, че не е пробила в НАТФИЗ с таланта си, а след като се съблякла почти дибидюс пред комисията. Хвала! Ще кажем ние…

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.