Сензация: Виж първите страстни целувки на Николета и Ники Михайлов! (подпалиха мрежата - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/senzaciya-vizh-parvite-strastni-celuvki-na-nikoleta-i-niki-mihaylov-podpaliha-mrezhata-snimki/49870 Goreshto.net
Сензация: Виж първите страстни целувки на Николета и Ники Михайлов! (подпалиха мрежата - СНИМКИ)

Николета Лозанова и Ники Михайлов вече не искат да се крият!

Заедно са! Без съмнения, измислици и спекулации. Николета Лозанова и Ники Михайлов се обичат, както никога досега. Много по-силно и от първата им връзка, която беше преди десетина години. Със сигурност можем да кажем, че двамата са най-обсъжданата светска двойка в България в момента. Млади, известни, красиви - те се превръщат в нещо като еталон за много тийнейджъри. Снимките с първите целувки на Николета Лозанова и Ники Михайлов разтърсиха мрежата днес. Те са от рождения ден на Ники, който беше преди ден. Михайлов навърши 29 години, а любимата му половинка НиЛо се зае с цялата огранизация по партито. Тя избра гостите първо да купонясват в "Гранд хотел София", а после се преместиха в един от най-тузарските и елитни нощни клубове в столицата. Какъв е бил подаръкът, който Николета е направила на Ники Михайлов, още не се знае. Но предполагаме, че за него в момента тя самата е най-големия подарък. А и има защо - така като я гледаме... "Ники е най-голямата ми любов. Винаги е било така, дори и след като се разделихме. И усещам, че винаги ще бъде", призна неотдавна красавицата. Тя се омъжи и роди дете на футболиста Валери Божинов, но явно той е бил просто компромис заради липсата на Николай. Насладете се на сладурските снимки на двамата от празника на рожденика, на първите им публични целувки, танците и всичко останало. А дали Николета е бременна, както се твърдеше наскоро, или не - това така или иначе скоро ще разберем сами. Както и отговорът на въпроса как приемат тази ситуация бившите им половинки Алисия и Валери Божинов. На практика четиримата доста добре се овъртолиха във връзките си. Досущ като в "Дързост и красота". Затова и няма никак, ама никак да се учудим, ако Божинов и Алисия не се съберат на свой ред. Е, тогава вече ще е интересно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.