Мълния: Вихра Петрова с чудовищно за Иван и Ирина разкритие! (не очакваха това след 5 години - виж тук)

https://goreshto.net/balgariya/malniya-vihra-petrova-s-chudovishtno-za-ivan-i-irina-razkritie-ne-ochakvaha-tova-sled-5-godini-vizh-tuk/49869 Goreshto.net
Мълния: Вихра Петрова с чудовищно за Иван и Ирина разкритие! (не очакваха това след 5 години - виж тук)

Вихра Петрова разтърси здраво Иван Христов и Ирина Тенчева!

Пет години - толкова минаха от скандалния развод на Иван Христов с Вихра Петрова. Както и от съвместното му съжителство с новата жена Ирина Тенчева. Както знаем, двамата вече имат и своя общ син Самуил. И в общи линии животът им се движеше перфектно. Поне досега, защото ги разтърси страшна мълния. Носеща отново името на Вихра Петрова. Тези дни близки до Вихра не хвърлиха, а буквално взривиха бомбата с разкритието, че тя още обича Иван Христов, пише вестник "Уикенд". Всъщност това можеше да се предположи, тъй като от развода си насам, Вихра заживя като подобие на монахиня. Единственото, което осмисля дните й, е дъщеря й Ава и работата. Думата мъж обаче за нея изглежда непозната от години. Дори и след като чукна 40-те лазарника, Вихра Петрова не се разбърза да открие своята половинка. И дори подканите или организираните от приятелите й "срещи с подходящи" не успяха да я извадят от женската самота. Наскоро самата Вихра признала пред свои дружки, че се е заблуждавала, че мрази Иван Христов. По-скоро си е налагала да го мрази, но с времето осъзнала, че още има чувства към него.

"Затова и отдавна вече тя не говори нищо лошо по адрес на него или на Ирина Тенчева. С Иван се виждат сравнително често заради прекрасната Ава и общуването им с всеки път ставаше все по-леко. Дотам, че Вихра започна пак да гледа на него с очите на влюбена жена", коментират източниците.

Потресаващото, както за Вихра, така и за Иван и Ирина е, че известен астролог скоро направил хороскоп на Петрова. И я шокирал с истинската причина за развода й. "Грешката ви е била, че се оженихте. Ако бяхте останали да живеете заедно без брак, щяхте още да сте двамата. Този ритуал обаче ви е объркал кармата и е довел до скоростната ви раздяла", казал астрологът. Близките на Вихра Петрова са убедени, че тя отново иска да си върне Иван Христов. А сама по себе си тази новина е повече от чудовищна за него и особено за Ирина Тенчева. Откакто разбрала, тя не можела да мигне. И се чудела дали пък съдбата няма да й върне същото - този път тя да изгуби любимия си заради бившата му. Знаем, че в живота се случват милиони неща, които и киното не може да пресъздаде. Така че остава само да изчакаме и да разберем сами.

1 Коментара

ProkEruro

преди 4 месеца

The study was conducted on an outpatient basis according to the principles of the Declaration of Helsinki and was approved by the medical ethics committee of the Academic Hospital Vrije Universiteit of Amsterdam <a href=https://sildenafil.buzz>pills like viagra over the counter</a>

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.