Машалла: Гери-Никол най-после си "даде" яката дупара! (виж кой се облажи + горещи снимки)

https://goreshto.net/novini/mashalla-geri-nikol-nay-posle-si-dade-yakata-dupara-vizh-koy-se-oblazhi-goreshti-snimki/49866 Goreshto.net
Машалла: Гери-Никол най-после си "даде" яката дупара! (виж кой се облажи + горещи снимки)

Гери-Никол не спира да докарва до лудост тийнейджърите!

Варненското чудо Гери-Никол или принцесата на татко, както някои я наричат, за кратко успя да се превърне в топ идол на тийнейджърите у нас. Въпреки парите на баща си, мацката определено има талант. И знае как да пали страстите у феновете си. Доскоро никой не вярваше, че огнената фурия, която подлудява с танци и чупки дискотеките, още не е имала гадже. И, казано по старому, е останала "честна". Невероятно, но факт! Който близките й и хората около нея могат да потвърдят категорично. Откакто излезе хитът й "Яката дупара", започнаха и обзалаганията кой пръв ще се облажи от нея и ще "опита от меда". Е, Гери-Никол най-после се реши и си "даде дупарата". Да, само че не на един мъж, а на цели двама.

И това са продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, на които талантливата варненска сладурана пристана. Разбира се, не в буквален, а в преносен смисъл. Тъй като певицата е приела да участва в идния сезон на "Фермата".

Сега вече е ясно кой ще бъде най-гледаният риалити формат. При положение, че Гери-Никол ще показва прелести и чар от екрана на Би Ти Ви ката вечер. Поканата да участва в шоуто датира от доста време, но варненката дълго го обмисляла, пише агенция ПИК. Вече е почти сигурно, че тя ще е топ сензацията на "Фермата". Където вместо с микрофон ще я видим с кравешко виме и лопата в ръка. Всъщност това е и идеята на богатата наследница - да покаже, че в действителност е силно, работливо и борбено момиче. А не таткова принцеса, която знае само да се гримира. "Договорът им все още не е подписан, но Гери взима участие и в турнето на Иван и Андрей "Една любов". А отношенията им станаха страшно близки. Имат си взаимно доверие и знаят, че могат да подпомогнат рейтинга си взаимно. При това повече от очакваното. Затова сме почти сигурни, че наесен ще видим русото чудо да вършее из "Фермата", коментират източници. Припомняме, че яката дупара на Гери-Никол е била искана и от култовия Вип Брадър, но тях не ги огря. Тъй като варненката смята за скучно да виси по цял ден и да не прави нищо, заедно с още десетина човека. Колкото до гадже, Гери-Никол продължава да си знае своето и да реже мераклиите. Чудим се кога ли ще й дойде и на нея сляпата неделя. И кой ще е късметлията, който ще й завърти хубавата главичка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.