Цветелина Грахич: Помните колко дебела бях, а сега съм друг човек! Всичко е благодарение на...

https://goreshto.net/novini/cvetelina-grahich-pomnite-kolko-debela-byah-a-sega-sam-drug-chovek-vsichko-e-blagodarenie-na/49862 Goreshto.net
Цветелина Грахич: Помните колко дебела бях, а сега съм друг човек! Всичко е благодарение на...

Цветелина Грахич вече е нов човек и за това си има причина!

Певицата Цветелина Грахич за 5 години успя да постигне съвършена фигура. Тя започна работа в "Шоуто на Слави" като пухкава чаровница от Босна и Херцеговина, а сега е вече съвсем друга жена. Новоизлюпената фолк дива е спазвала определени правила, които са й се отплатили по-късно. Тя е внимавала много какво слага в устата си, което й се отблагодарява впоследствие. Така например Цветелина Грахич закусва само с нискокалорични храни. В това число влизат плодове и зеленчуци, но не какви да е, а моркови, броколи, краставици, лимони, портокали и др. Ако е много гладна, понякога си позволява малко бяла риба. За обяд певицата години наред е похапвала само определени неща. Тя и до днес яде само черен хляб, който често си маже с извара, и ето го нискокалоричния обяд. В други дни пък изяжда по 2 варени яйца и с това обядът й приключва. Следобяд Цвети има някои правила. Тя никога не яде нищо тежко, а само салата или някой плод. Така залъгва глада си, без да качва килограми. Вечерята на певицата е доста здравословна. Бяло месо със зеленчуци е хем вкусно, хем полезно. Месото може да се замени и от бяла риба. "Отслабнах много, защото се научих да ям правилно. През цялото време обаче не спрях да пия много вода, защото така се детоксикира тялото. Освен това е много полезен и чаят от хибискус, който препоръчвам горещо." - споделя Цветелина Грахич. От началото на звездния си пък до наши дни босненката е свалила поне 15 кг. и се чувства отлично. По-важното е, че нейното отслабване й е донесло и по-добро здраве, защото през годините е консумирала само правилните неща. Важно уточнение е, че всяко отслабване зависи от часа, в който ще спреш да ядеш. Този час не бива да е по-късен от 19:30 ч.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.