България Горещо Новини

Преди минути: Ето какво е състоянието на Слави Трифонов след тежката операция! (истината шокира хиляди)

Слави Трифонов се подложи на тежка операция в събота!

Слави Трифонов претърпя тежка операция в събота. Шоумен номер едно е бил настанен в болница със спешна операция на крака, за която обаче до снощи никой не подозираше. Истината разкри Иво Сиромахов, който изненадващо цъфна като водещ в “Шоуто на Слави”.

“Това, което мога да кажа е, че операцията е тежка. Слави обаче се възстановява и всички ние му желаем скорошно оздравяване”, съобщи Сиромахов и остави втрещени хиляди зрители.

Както вече стана ясно, операцията на Слави Трифонов е следствие на дългогодишните му проблеми с краката и двигателната способност. Дори по-точно казано ще е двигателна неспособност, тъй като в последно време Дългия буквално не можеше да стои изправен, камо ли да върви.

По време на трите концерта в Арена Армеец той положи неистови усилия да се представи на ниво, след което обаче се е почувствал крайно зле. Много по-зле и от преди. Което е наложило спешната операция.

Причината да се превърне в полуинвалид е жестокият инцидент, който претърпя преди седем години в Стара Загора преди концерт. Тогава Слави Трифонов падна в банята и счупи тазобедрената си става. Сложиха му четири винта на крака, но положението ставаше все по-тежко.

Преди минути излезе и последната информация за състоянието на обичания шоумен. Тя шокира мнозина, тъй като стана ясно, че Слави ще трябва да остане на легло поне няколко месеца. Което моментално спира появата му в шоуто поне до есента.

Доброто в случая е, че така или иначе предаването трябва да излезе в полагаемия си годишен отпуск. А това ще съвпадне с лечението на Слави Трифонов.

Всички от екипа и феновете му стискат палци операцията да е била успешна и след възстановителния период той да проходи нормално. Без болки и куп лекарствени медикаменти, които приемаше досега.

Ние му пожелаваме същото и още много години здраве и успехи!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.