България Здраве и диети Новини

Лечителка от Родопите: Вдигам хора от инвалидни колички и премахвам рак! (Всичко за баба Юлия)

Лечителка от Родопите прави чудеса с човешкото здраве!

Юлия Земеделска е лечителка от Родопите. Тя живее в село Крибул, където оказва помощ на много нуждаещи се хора.

74-годишната пенсионерка има доказани резултати в лечението на много болести. Тя изпълнява своите ритуали в светилището Скрибина, което се намира край селото.

Най-голямата победа на баба Юлия е тази над рака. Самата тя се е изцерила от тази болест преди години, а после помага и да друга жена да го направи.

“При мен дойде жена с насрочена в Германия операция. След като се върна от посещението си тук, лекарите установиха, че туморът й е намалял с 3,9 см. Обади се да ми благодари, беше много щастлива.” – спомня си народната лечителка от Родопите.

Другото чудо, с което Юлия Земеделска се гордее, е свързано със забременяването. Тя е помогнала на много жени да заченат.

Най-тежкият й случай е с Пенка от едно хаджидимовско село. Тя е опитвала да се сдобие с дете цели 12 години, когато посетила баба Юлия и не след дълго се поздрвила с близнаци.

При чудотворната лечителка от Родопите идват какви ли не хора. Някои са болни от тежки заболявания, други не могат да имат деца, а трети дори не могат да ходят.

“Идвали са хора в инвалидна количка, които после прохождат. Много се радвам на такива хора.” – казва Юлия.

Такъв е случаят с една жена от Кюстендил. Тя станала инвалид, след като узнала за изневяра на съпруга си. Лечителката от Крибул обаче я излекувала и днес отново ходи.

Баба Юлия има успешни резултати и при проблеми със зрението, както и цялостно със здравето. Нейната рецепта се състои в някои ритуали, които се изпълняват в светилището.

Човек трябва да отиде там три пъти поред, казва лечителката. Трябва да донесе със себе си три неща – стара дреха, червен конец (с дължина колкото ръста на човека) и монета/монети.

Дрехата се връзва на дървото с конеца. Така се счита, че болестта остава там завинаги. Монетата може да бъде една, може да бъдат и няколко монети, но винаги трябва да са нечетен брой. Те се хвърлят в специално място, което баба Юлия посочва.

Освен че оздравяват, пациентите не похарчват нито лев, защото лечителката не взима пари. Потърсете я в село Крибул и ще я откриете лесно. Успех!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.