Жълто Здраве и диети Новини

Ути Бъчваров спечели 20 бона от облог: Готвачът трябваше да свали 20 кг. за 20 дни и успя! (Ето как)

Ути Бъчваров сътвори истинско чудо, с което прибра и много пари!

Кулинарният спец Ути Бъчваров стана по-богат с 20 хил. лв. Той ги прибра от своя кръстник и много добър приятел Нико Тупарев.

Готвачът се обзаложил с тв продуцента за 20 бона, че в рамките на 20 дни ще смъкне 20 кг. Парите го амбицирали да се втали сериозно и в крайна сметка успял.

Ути Бъчваров за целта избрал драконовската диета, която е известна с пиенето на само вода. Единствено това приемал бившият брадър цели три седмици.

Първите 3 дни той не пожънал очакваните резултати и бил напът да се откаже, когато се намесил диетологът Мангалджиев. Той му разяснил кога и по колко вода да пие на ден. Създал му дневно меню от вода и ефектът не закъснял.

Така, когато изтекли 20-те дни, Ути Бъчваров заковал кантара на 20 кила по-малко, което удивило Нико Тупарев. Продуцентът на “Биг Брадър” трябвало да си изпълни баса и платил цели 20 бона на тв водещия.

Ути обаче се амбицирал и продължил да слабее. Само след още два месеца той вече бил с още 30 кг. по-малко. Този път вече без гладувания или тренировки, а само с правилно хранене, изготвено му от неговия диетолог.

“Веднъж щом се задвижи правилно метаболизмът на тялото и вече е лесно да отслабваш. Аз успях да постигна този ефект за 20 дни и след това просто продължих да бера плодовете.” – споделя Ути Бъчваров.

Кулинарният спец още по време на “ВИП Брадър” отслабна с 20 кг. Всъщност именно това отслабване е било част от облога с Тупарев, но това тогава не бе разкрито пред зрителите.

Ути е рискувал много, защото при загуба на баса щеше да остане с 20 бона по-малко от хонорара си. Продуцентът хитро се е опитал да го изиграе и да си спести някой друг лев, но накрая прецаканият се е оказал той.

Днес Ути Бъчваров е едва 100 кг., а влезе в Къщата при 150. Той доказа, че невъзможното просто не съществува.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.