Ще я довърши: Коко Динев се нахвърли на Емилия! (това, което извърши, е чудовищно - виж тук)

https://goreshto.net/novini/shte-ya-dovarshi-koko-dinev-se-nahvarli-na-emiliya-tova-koeto-izvarshi-e-chudovishtno-vizh-tuk/49853 Goreshto.net
Ще я довърши: Коко Динев се нахвърли на Емилия! (това, което извърши, е чудовищно - виж тук)

Ще може ли някога Емилия да се спаси от Коко Динев?!

Преди няколко месеца Емилия сложи край на живота си с Коко Динев. Певицата набра сили и смелост скоро след раждането на второто им дете. И се зарече, че именно в името на своите наследници, няма да позволи повече баща им да се гаври с нея. Както знаем, бизнесменът окичи с нови рога главата на Емилия, докато тя още кърмеше малката Мира. Това преля чашата и тя си събра багажа, за да се премести в столицата. Далеч от Коко и далеч от спомените за него.

Е, явно обаче краят за Емилия не е край за Динев. Преди дни той напомнил за себе си като лично изненадал певицата с присъствието си. Пристигнал на крака в дома й в София, а скоро след това станало страшно. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Първоначалната идея на Коко Динев била да склони Емилия да се прибере при него в Сандански. Престорил се на разкаян и загрижен за нея и децата, както му е минавал номерът от години. Този път обаче певицата не дала на заден, а останала твърда като скала. Уверила го, че децата са общи и може да бъде с тях всеки път, когато поиска. Но за себе си настояла, че това е краят - повече няма да се върне при него. Тогава именно настанал ад. Коко Динев изведнъж изригнал и се нахвърлил с груби и обидни думи срещу жена си. "Започнал да я обижда, да я заплашва и дори се опитал да й внуши, че тя е виновна за разбитото семейство на децата му. И, че ще направи всичко, те да го разберат и да обвиняват нея за това. Горката, не искаше да повярва какво се случва. Часове наред е треперила, когато той най-накрая реши да я остави и да си тръгне", разкриват източниците. И добавят, че бизнесменът със сигурност няма да се откаже от Емилия. Не, защото толкова много я обича, а просто, защото му е удобна. Винаги му е прощавала и винаги е била склонна да си затваря очите за прегрешенията му. "Коя друга ще търпи това, което Емилия изтърпя?! Джакпотът удари той с нея и сега няма как да приеме, че тя вече е друг човек. Дано не сме прави, но ще има още много ядове да бере с него", коментират източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.