Гнусна лъжа: Цветелина Грахич не си тръгна сама от Слави! (мръсотията на Невена Цонева отврати всички)

https://goreshto.net/novini/gnusna-lazha-cvetelina-grahich-ne-si-tragna-sama-ot-slavi-mrasotiyata-na-nevena-coneva-otvrati-vsichki/49846 Goreshto.net
Гнусна лъжа: Цветелина Грахич не си тръгна сама от Слави! (мръсотията на Невена Цонева отврати всички)

Скандалът с рокадата Цветелина Грахич - Невена Цонева шокира!

Страшен скандал избухна след като наяве лъсна истината за края на Цветелина Грахич в "Шоуто на Слави". Босненката години наред беше част от екипа на Слави Трифонов и взе дейно участие по време на трите му спектакъла в Арена Армеец тези дни. Вчера обаче, съвсем неочаквано, от предаването изпратиха съобщение до медиите. Което гласи, че Цветелина Грахич се отдава на самостоятелна кариера. А нейното място ще заеме Невена Цонева. За която било чест и привилегия да работи при Слави Трифонов и Ку-ку бенд. Нищо, абсолютно нищо в поведението на Грахич не загатваше за такава развръзка. Самата тя дори не написа нищо в профила, нито в страницата си относно раздялата с бившия си шеф и екип. Цвети просто оповести преди часове на феновете си, че скоро ще пее в Китен. И тъкмо, когато почитателите й се ядосваха и я укоряваха, че предава Трифонов и сама обрича кариерата си на провал, лъсна гнусната истина. А тя е, че босненката не е напуснала сама - била е принудена да напусне.

"Цветелина Грахич не е искала да си тръгва, нито пък беше уволнена от Слави Трифонов. Цялата мръсотия я направи Невена Цонева с помощта на мъжа си Венелин Венков. От месеци двамата душеха като хиени около Грахич и постоянно въртяха интриги срещу нея. Невена драпаше да влезе в шоуто и накрая успя", разкриха източници от кухнята на медията.

Припомняме, че Невена Цонева е известна на обществеността от години, още от първия сезон на отминалия вече "Мюзик Айдъл". Макар че го спечели и не престана да работи като певица, тя така и не успя да се сдобие със славата на повечето любими родни изпълнители. А сега, когато вече с Венелин Венков имат своето първо дете, Цонева не искала да се превърне само в майка и домакиня. Още по-силно се затръшкала за кариера и не спирала да натяква на Венко, че времето минава и младостта й ще си отиде ей така. "В крайна сметка двамата набелязаха Грахич и започнаха да наливат масло в огъня срещу нея. Тя беше и най-удобна, защото всички знаят колко е щура и неведнъж е била наказвана от Слави. Въпреки това момичето пееше и работеше от душа", коментират източниците. След редица скандали и увещавания от страна на Венков към Слави Трифонов, Грахич била повикана в кабинета "при рибите" и уговорена да напусне предаването уж по свое желание. Което звучи далеч по-добре от "уволнена". "Обещаха да й помагат, да бъдат с нея при нужда, но това е бля-бля. Невена Цонева беше настанена като парашутистка, това е истината. Вижте й профила и как от месеци се мазнеше на Слави като постваше клипове от протеста му пред парламента и какво ли още не. Страшна нагаждачка се оказа", възмутени са източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.