България Горещо Новини

Чудовищно! Боби Михайлов: Бебето на Николета не е от Ники! (скандалът е огромен – още подробности)

Боби Михайлов скочи срещу бременната Николета Лозанова!

Николета Лозанова е бременна в третия месец. Новината гръмна в медиите вчера, след като водещата на “Папараци” получила потвърждение за състоянието си от гинеколог и кръвен тест.

Таткото, както се очакваше, е вратарят Ники Михайлов, с когото НиЛо се събра още в края на миналата година. Знаем, че двамата имат дълга, над 10-годишна история. Събираха се и се разделяха като дори си сменяха и половинките.

Днес обаче близки до Николета твърдят, че тя е повече от щастлива, тъй като Ники Михайлов винаги е бил голямата й любов. А не Валери Божинов, който я дари с дъщеричката й Никол Божинова.

Небето над главата на двамата влюбени обаче притъмня. И причината за това е семейството на вратаря, което никога не е харесвало и приемало плеймейтката. Особено баща му Боби Михайлов.

Преди време президентът на БФС призна, че иска за сина си много по-различна жена от досегашните му гаджета. Да бъде умна, сериозна и уважавана в обществото. С Николета Лозанова и Алисия нямал никакви отношения, били само на кимване или “здравей – здрасти”.

Тъкмо Боби Михайлов хвърли бомбата днес. Когато научил за бременността на Николета Лозанова той вдигнал кръвно до тавана. Яростта му е неописуема, разкриват близки до семейството източници.

“Това бебе не е от Ники. Той не ми е казвал нищо, разбрах всичко от медиите. Ако тази жена наистина беше бременна от него, аз и Мария щяхме да сме първите хора, които да са наясно. Не знам дали изобщо е бременна, или това са таблоидни измислици. Но съм убеден, че Ники няма да става баща. Не и тази година”, категоричен бил Боби Михайлов.

Това, разбира се, е огромното му желание и надежда. А каква ще се окаже истината, скоро ще се разбере. Малко вероятно е обаче ако Николета действително е бременна, семейството на Ники да твърди, че бащата е някой друг.

Защото през последните месеци Ники Михайлов и Лозанова са постоянно заедно. А романтичната им почивка на Малдивите е и времето, в което са свършили работата по направата на бъдещия си наследник.

Мария Петрова и Боби Михайлов със сигурност ще се нуждаят от много време, за да асимилират този факт, защото не искат НиЛо за снаха. В крайна сметка обаче решението с кого и как да живее, си остава изцяло на Малката Перука.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.