Бомбата избухна! Методът за отслабване на Деси Слава сваля 15 кг. за 15 дни

https://goreshto.net/novini/bombata-izbuhna-metodat-za-otslabvane-na-desi-slava-svalya-15-kg-za-15-dni/49838 Goreshto.net
Бомбата избухна! Методът за отслабване на Деси Слава сваля 15 кг. за 15 дни

Деси Слава е вече спец в отслабването, тъй като за тези 20 години, в които е звезда, й се е налагало да прави какво ли не, за да се втали!

Певицата Деси Слава успява да смъква рязко теглото си и това е благодарение на своите многобройни опити през годините. Тя е с доста едра фигура по природа, което често я кара да пълнее и й личи, защото е с нисък ръст. Оказва се, че Деси е измислила уникална диета с диня. Благодарение на нея отслабва всеки път преди снимане на видеоклип. Онова, което прави, е да замества всяко хранене с диня, научи екипът на Goreshto.net. "Сутрин хапвам един резен диня и това ми стига за няколко часа. После правя същото за обяд, както и за вечеря. В рамките на един ден може да се изяде колкото диня ти е на сърце, аз лично хапвам по една на ден. Има голям ефект, защото хем се засищаш, хем ти е вкусно, хем не трупаш калории, а и е здравословно." - споделя Деси Слава. Ефектът от цялата тази диня е поразителен. Така може да се отслабва с по килограм на ден, което е страхотно за всеки човек. Освен това се предпазва организмът от вредата от мазно, газирано и спиртни напитки. Деси Слава е отслабвала ударно и с други начини навремето. Известен е и друг неин метод, в който пие само вода 2 дни, за да отслабне за видеоклип. Това обаче не е толкова полезно, колкото да се яде само диня. Един от най-чудесните резултати на диетата с диня е пречистването на бъбреците. Така се усилва уринирането, с което функциите на бъбреците стават много по-добри. "Деси е боец, когато си науми нещо, го прави. Бързото отслабване, което често прави, е в следствие точно на тази желязна воля, която има. Възхищаваме й се всички." - споделят близките на певицата.  

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.