Скандално: Нови разкрития за зверския побой над Сани Алекса! (палачинката се обърна - още подробности)

https://goreshto.net/novini/skandalno-novi-razkritiya-za-zverskiya-poboy-nad-sani-aleksa-palachinkata-se-obarna-oshte-podrobnosti/49835 Goreshto.net
Скандално: Нови разкрития за зверския побой над Сани Алекса! (палачинката се обърна - още подробности)

Сани Алекса взриви държавата преди ден, пребита като куче от шведа!

Певицата Сани Алекса, която всички помним от минал сезон на Х Фактор, стана тема номер едно тези дни. Цяла България говори за ужаса, който преживя тя - пребита като куче от приятеля си. Шведът Сами Кей Суард е нейна половинка от около седем месеца като двамата живееха заедно под един покрив. В началото всички завиждаха на изпълнителката заради финансовото положение на шведа и красивата му външност. Докато преди ден Сани Алекса не се появи в мрежата цялата в кръв и синини. Стана ясно, че шведът я е пребил жестоко - само дни, след като друг швед, този път турист, изрита в главата наша камериерка на Слънчака. Фактът, че Александра Апостолова, както е пълното име на Сани, нададе глас досущ по същото време с инцидента в Слънчев бряг, накара мнозина да се усъмнят в думите й. Десетки потребители я обвиниха в измама, а раните по лицето й нарекоха сценичен грим. Снощи в предаването на Милен Цветков обаче нещата се обърнаха тотално. Сани Алекса вече не се показа само на снимки, а излезе на живо чрез видео връзка. Тя не скри пораженията по лицето и тялото си, но не това потресе българите. А фактът, че е била бита, заради отношението и любовта си към родината. Стана ясно, че двамата с шведа са били на сватба, където той се напил като свиня. След като се прибрали, те започнали да спорят и дори да се карат, тъй като Сами Кей нарекъл българите цигани и прост народ. "Нямаше как да си мълча и да отида в другата стая. Не съм такъв човек. Защитих България и народа си, от което той побесня и ме нападна. Още преди дни Сами защитаваше сънародника си, ритнал камериерката в Слънчев бряг. И твърдеше, че родните медии си измислят случая и лъжат. Едва ли не ние сме не втора, а трета ръка хора", разкри Сани Алекса. Тя заяви, че е подала жалба в полицията и си е извадила мадицинско. По главата и тялото й има редица хематоми, била е дори в комоцио. Убедена е, че оттук нататък ще говори с "любовта на живота си" единствено и само пред властите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.