Мрежата се запали: Няма такъв семеен цирк между Румен Радев и жена му! (вижте сами изцепките тук - шокираха всички)

https://goreshto.net/novini/mrezhata-se-zapali-nyama-takav-semeen-cirk-mezhdu-rumen-radev-i-zhena-mu-vizhte-sami-izcepkite-tuk-shokiraha-vsichki/49822 Goreshto.net
Мрежата се запали: Няма такъв семеен цирк между Румен Радев и жена му! (вижте сами изцепките тук - шокираха всички)

Румен Радев и Десислава Радева за енти път предизвикаха сензация за таблоидите!

То хубаво любов и чувство за притежание на половинката, но подобни битовизми някак не отиват на президент и първа дама. Не и пред обществото. Румен Радев и съпругата му Десислава Радева обаче отново влязоха в първите страници на таблоидите. Но този път май не само у нас, а и в международния видеообмен. Причината - чудовищната ревност на Десислава Радева към държавния глава. Явно прякорът Генерал Деси действително отговаря на нрава на президентшата.

Снимките и видеото от семейния цирк на Радеви се превърна в супер хит в предаването "Господари на ефира". А и как да бъде другояче, когато пред очите на десетки и дори стотици българи, жената на Румен Радев "тропна с крак" и даде заявка - той е само мой!

Панаирът се разигра по време на посещението на двойката на нестинарския обичай в село Българи, където Румен Радев беше спрян за снимка и няколко думи от млада и атрактивна бразилка. Първоначално чужденката дори не знаеше кой е "важният господин", с когото всички се снимат и е така охраняван. За да не остане по-назад обаче, момичето също позира за снимка. А президентът показа, че е народен човек като я прегърна и застана пред фотоапаратите в поза "зеле". Двамата проведоха един весел и напълно безобиден разговор, от който бразилката се осведоми, че има честта да се запознае лично с президента на държавата, в която се намира. Тя обаче не успя да изрази възхищението си, тъй като... ентусиазмът й беше секнат още в зародиш. От първата дама. Десислава Радева, която вървеше крачка след съпруга си, изведнъж връхлетя напред и демонстративно го дръпна под ръка. А в следващия момент го хвана за ръката като влюбена ученичка. Или по-скоро като такава, която си пази гаджето с цената на всичко. Тези кадри обиколиха медиите, а за "Господари на ефира" дойдоха повече от дюшеш. И не, причината не е, че някой иска да се гъбарка на гърба на президента. А затова, че в каквато и балканска държава да живеем, все пак сме в Европа. И все пак има строги правила и протокол за поведението на политическите личности на обществени места. Не, че подобно нещо не направи и навремето съпругата на Барак Обама - Мишел. Но и тя, както и Деси Радева сега, светкавично влезе в онлайн пространството с изблика си на женска ревност и сръдни. Вижте целият материал на "Господари на ефира" и "веселото" ВИДЕО ТУК [caption id="attachment_8498" align="aligncenter" width="658"] Румен Радев най-невинно гушва бразилката[/caption] [caption id="attachment_8499" align="aligncenter" width="398"] И ето какво моментално прави жена му Деси Радева[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.