Жълто Новини

Бомба: Ето я истината за отпадането на Симона Загорова от “Гласът на България”!

Симона Загорова се прости с предаването, което я направи звезда!

Младата и талантлива Симона Загорова снощи много страда заради отпадането си от “Гласът на България”, но истината е, че то е било предначертано. Продуцентите са взели мерки срещу бунта на зрителите.

Носи се слух, че решението за елиминирането на Мони е било взето още след първия жив концерт преди 8 дни. Тогава студентката по джаз и поп пеене действително не се справи добре с песен на Лили Иванова и във Facebook настана истински ад за нея, след като мнозина възразиха срещу оставането й във формата.

Повечето от зрителите искаха “главата” на Симона Загорова не защото пее зле, а защото е дъщеря на Глория. Прословутата българска злоба се прояви и това се оказа фатално за певицата.

“Нямаше как да оставят Симона да спечели, щеше да настане голям скандал заради майка й. Много хора щяха да помислят, че Глория е купила смс-ите за дъщеря си. Жалко, но това момиче беше обречено от самото начало.” – пише зрител на “Гласът на България”.

Симона Загорова обаче постигна целта си. Тя се разграничи от майка си, което искаше най-много. Всъщност Мони от години е страдала, че не е забелязван нейният талант, а се говори за нея само като за дъщерята на Глория.

За разлика от майка си, Мони не желае да се развива в попфолка. Тя учи от години поп и джаз пеене, като мечтата й е да се реализира в тези жанрове.

Именно затова Симона пренебрегна на два пъти Камелия, която се опита да я привлече с всички сили в своя отбор. Вместо това тя избра Иван Лечев, а после Поли Генова.

Името на Глория по-скоро попречи на Мони, отколкото да помогна в “Гласът на България”. Ако беше спечелила, у мнозина щеше да остане убеждението, че е заради майка й. Затова отпадането й дойде напълно логично.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.