В най-тежкия миг за Григор Димитров: Шарапова доказа, че го обича повече от Никол!

https://goreshto.net/novini/v-nay-tezhkiya-mig-za-grigor-dimitrov-sharapova-dokaza-che-go-obicha-poveche-ot-nikol/49814 Goreshto.net
В най-тежкия миг за Григор Димитров: Шарапова доказа, че го обича повече от Никол!

Мария Шарапова трогна нашия Григор Димитров след провала в Париж!

Рускинята Мария Шарапова може вече да не е с Григор Димитров, но все още го обича. Поне това личи от коментара й за него след краха му на "Ролан Гарос". Гришо се прости с мечтата да подобри рекорда си във Франция и претърпя жестоко поражение от Пабло Кареньо Буста. Маша обаче не остави нашето момче да се самосъжалява. "Той е изключително добър, бих искала много да притежавам поне малко от таланта му." - казва рускинята за своя бивш възлюбен. В същото време на Никол Шерцингер сякаш не й пука, че Григор Димитров е отпаднал. Тя се забавлява с различни мъже и пуска снимки с тях. Това не спря даже след злощастния мач на Гришо. Както е известно, от около месец певицата и нашият тенисист вече не са заедно. Тя бе зарязана брутално от българина, тъй като дори не й даде обяснение защо. Причината всъщност в сладката Ализе Лим, която топли леглото му от съвсем скоро. Френската тенисистка все още не е коментирала отпаданего на Григор от "Ролан Гарос", понеже по всяка вероятност в момента е заета да го утешава. Що се отнася до Мария Шарапова, тя скъса с Гришо преди 2 години, но там решението сякаш бе съвместно. Двамата запазиха добрия тон един към друг. Прави впечатление, че те все още се подкрепят взаимно. Миналата година, когато Маша бе уличена в допинг, Григор Димитров беше един от малкото тенисисти и хора въобще, които я защитиха. "Трябва да е станала някаква грешка." - коментира Гришо тогава. Сега пък Мария го хвали след болезнената му загуба. Всичко това говори, че помежду им може би любовта все още съществува. Григор Димитров изживява тежко поражението в Париж заради факта, че ако бе спечелил мача, можеше да претендира за топ 10 в ранглистата, а сега това няма как да се случи.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.