Десетки дами избухнаха: Диетата на Ванга наистина действа! Кой, каквото ще да казва (мрежата завря от коментарите им)

https://goreshto.net/novini/desetki-dami-izbuhnaha-dietata-na-vanga-naistina-deystva-koy-kakvoto-shte-da-kazva-mrezhata-zavrya-ot-komentarite-im/49807 Goreshto.net
Десетки дами избухнаха: Диетата на Ванга наистина действа! Кой, каквото ще да казва (мрежата завря от коментарите им)

Диетата на Ванга се оказа действително супер ефективна!

Социалната мрежа буквално завря от коментарите на десетки жени относно диетата на Ванга. Вече трети ден дамите коментират резултатите си, които при някои са направо шеметни. Кило и половина само за един ден - звучи нереално, но е самата истина. Причината за това чудо е фактът, че не само си на диета и се храниш с посочените от Ванга храни, но и, че тази диета изгаря допълнително мазнини от тялото ти. Това се случва, благодарение на една супа, чиято рецепта е дадена от самата пророчица и съставките в нея служат за горенето на мазнините. Ето и как се прави супата, която ядете през всичките 7 дни от диетата на Ванга, при това в каквото си искате количество. За разлика от прословутата зелева супа, тази става наистина вкусна. Взимате две чаши с нарязани домати, три и повече стръка пресен лук, чаша телешки бульон, един пакет фиде "Липтън" или друго, една връзка с целина, две чаши грах, около кило моркови, две зелени пиперки. Подправките са по ваше желание - може да поставите черен пипер, магданоз, малко люто и сол, но тя трябва да е в минимално количество, само за вкус. Супата се прави много лесно. Просто се нарязват всички зеленчуци на малки парченца и се заливат с вода. На силен огън се варят десетина минути, а после се намаля температурата и се варят, докато омекнат и се сварят. Като цяло не бива да е повече от 36 минутки.

Тази супа от диетата на Ванга не добавя никакви калории, а точно обратното - гори приетите. Колкото повече ядете от нея, толкова и повече ще отслабвате.

Иначе останалите храни през седмицата са строго определени. Понеделник освен супата, се ядат само плодове, без банани. Вторник е ден на всички зеленчуци освен царевица и боб. Може и да са консервирани, или пресни. В сряда съчетаваме плодове и зеленчуци, без картофи. Не забравяме обаче и супата - тя е неизменна през всичките дни, както вече казахме. Четвъртък е ден на три банана и обезмаслено мляко, което е в неограничено количество. В петък до 350 грама телешко и чаша домати, но не повече от пет домата. В събота ядем зеленчуци и телешко - две или три пържолки, но без картофи. И в неделя си хапваме кафяв ориз, зеленчуци и неподсладен плодов сок. Отново и отново присъства супата. За този период трябва да свалите от 5 до 8 килограма. А след това правите задължително няколко дни почивка, преди да я започнете отново. По време на диетата се пие всичко, без алкохол и газирано. Избягват се сладките и тестени изделия, както и пърженото.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.