Брутална измама: Не Михаела Маринова е истинският победител в "Капките"! (чудовищни разкрития от кухнята, зрителите бесни)

https://goreshto.net/novini/brutalna-izmama-ne-mihaela-marinova-e-istinskiyat-pobeditel-v-kapkite-chudovishtni-razkritiya-ot-kuhnyata-zritelite-besni/49804 Goreshto.net
Брутална измама: Не Михаела Маринова е истинският победител в "Капките"! (чудовищни разкрития от кухнята, зрителите бесни)

Михаела Маринова отнесе победата и колата в "Като две капки вода", но те не бяха за нея!

Обичаното шоу "Като две капки вода" излъчи финалния си лайф снощи. Всъщност "обичано" е доста трудно да се каже към настоящия момент, тъй като цялата мрежа изригна от гнева на бесни зрители. Особено след като стана ясно, че голямата победителка в "Капките" Михаела Маринова де факто не е победителката. Мишето, така щедро и със замах лансирано от Саня Армутлиева и Маги Халваджиян, отнесе чужда победа и съответно чужд автомобил. Източници от кухнята на медията разкриха, че ако истината трябваше да възтържествува и зрителите реално да изберат своя фаворит, то това безспорно е Десислава. До последно подкрепата за Десислава е била огромна, но кой знае защо овациите и колата отнесе Михаела Маринова. "Защо ли?! Ами, защото това тяхно Мише го бутат още откакто се яви в "Х Фактор". Да, момичето е талантливо и може да пее, но това беше шоу за имитатори, а на за вокали. Десислава, Миро и Люси Дяковска бяха в пъти по-добри от нея и то през всички лайфове, а не само на един-два. Но нали Саня трябва да лансира протежето си, а Маги да рекламира предстоящия нов сезон на "Х Фактор" и да си набере повечко мераклии за слава - уж като тази на Мишето", коментират източниците. След победата на Михаела, страницата на "Като две капки вода" се напълни с възмутени коментари. Хората скандираха името на Десислава. А, както забелязахме, самата Деси остана крайно разочарована от несправедливото и уж обективно решение. Минути преди финала, Йорданка Христова ясно заяви, че за нея четвъртият по класиране Миро е бил най-добър в представянето си. Но върхът на всичко беше появата на представителя на марката автомобил, харизан на Маринова. Който, объркан от майтапите на Димитър Рачков обяви тържествено, че цветът на колата бил подбран в тон с роклята на победителката. "Как бе, аланкоолу, сте знаели предварително с каква рокля и в какъв цвят ще бъде облечен победителят. След като пак уж твърдите, че всичко се решава от зрителите и то в последния момент", изригнаха в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.