България Горещо Новини

Отвя ни главите: Виж първите снимки на фурията Дара като абитуриентка! (тя или Гери-Никол ви харесват повече?!)

Дарина Йотова – Дара се разцепи на абитуриентския си бал снощи!

Хайде, хаирлия да е! И другата малка порасна… Варненската фурия Дарина Йотова – Дара избухна на абитуриентския си бал само ден след своята градска, колежка и конкурентка в музиката Гери-Никол, видя първи Goreshto.net.

Дара завърши музикалното училище в морската столица НУИ “Добри Христов”. Нейният випуск обаче също не направи изключение и досущ като съучениците на Гери-Никол, отпразнува завършването си на Златни пясъци. Явно това е мястото на избухването тази година.

Дарина Йотова заложи на предизвикателна и екстравагантна визия – друго не сме и очаквали от ураган като нея. За разлика от Гери-Никол, която заложи на по-нежна и някак ангелска визия, то Дара отвя главите на всички в стил ала фатална изкусителка.

Дългата й рокля с гол гръб беше решена в черно и бяло като перфектно пасваше на грима й. А последният бе направо убийствен. Дързък, различен и определено запомнящ се. Лъскави камъчета бяха залепени по очите и над веждите на изпълнителката на “К’во не чу”, която стана център на вниманието.

Лудетината избухна яко още преди със съучениците си да потеглят към хотела. Както всички си я знаем – на нея не й е нужно пиене, за да се отпусне и да дивее.

Плътно до Дарина Йотова беше и първата й приятелка Мишел Страмински. Красавицата в червено е и третата гърла от популярното навремето трио “Sweet 16”.

Припомняме, че то се сформира по време на формата “Х Фактор” като в него за първи път блеснаха самата Гери-Никол и настоящата любимка на Криско – хип-хоп сензацията Тита.

На Мишел не й провървя с музикалната кариера впоследствие, но на кого му пука – бъдещето е пред нея. Надяваме се, че тя, Дара и всичките им съученици са се кефили на макс снощи. И им пожелаваме спокойно отрезняване днес.

А вас пък питаме коя ви хареса повече – Дарина Йотова или Гери-Никол?! Ние също си имаме фаворитката, но ще запазим името й в тайна.

Дара

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.