България Горещо Новини

Крах в клана Арабаджиеви: Щерката на Ветко зарязана от съпруга си! (Стайко Стайков показа новата си пред света – снимки)

Семейство Арабаджиеви пръсна милион за сватбата, която скоропостижно е последвана от развод!

“И плачат и богатите, със сълзи на очите”…, това беше изпяла навремето наша родна поп фолк певица. Очевидно е права. Напълно редова човешка драма разтърсва в момента клана Арабаджиеви.

Щерката на олигарха Ветко Арабаджиев – Александра Арабаджиева се омъжи за мирионерския наследник Стайко Стайков през 2011-та година. Двамата станаха и родители на прекрасно момиченце, което кръстиха Анабел.

За сватбеното тържество тогава, което продължи буквално три дни и три нощи, Арабаджиеви и Стайкови пръснаха точно 1 милион лева. “Джипси кингс”, Галена, Преслава и Азис деляха гърла за здравето и щастието на младоженците и гостите. И всичко вървеше като по вода.

Е, оказа се, че “изворът е пресъхнал”. А синът на Миньо Стайков вече утолява жаждата си на друго място. Стайко Стайков представи официално в мрежата новата си изгора. И ако щете вярвайте, това не е коя да е. А отново бивша съпруга на олигарх, съобщава агенция Пик.

Съпругът на Алекс Арабаджиева взе в прегръдките си моделката Мария Цветкова – бивша жена на милионера Динко Динев. И това ако не е сюжет ала “Дързост и красота”, здраве му кажи!

Мария Цветкова и Стайко Стайков цъфнаха влюбени в мрежата, като очевидно не се свенят да разкрият връзката си. Близки до двата сродени клана разкриха, че Алекс Арабаджиева и Стайков не са заедно от близо две години. Отношенията им не вървяли, но досега пазили в тайна истината.

“Донякъде и самата им сватба беше подтикната от родителите им. Арабаджиеви и Стайкови искаха да се сродят, за да обединят милионите си. Но каква стана тя сега – развод по италиански”, коментират из светските среди на столицата.

Към днешна дата бившият вече зет на Ветко Арабаджиев и любовницата му шетат из чужбина и живот си живеят на яхти и приказни курорти.

А какво ще стане оттук насетне, само времето и съдбата ще покаже.

Ето го зетя на Арабаджиеви с Мария Цветкова – влюбени и щастливи
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.