Животът на Мария Шарапова рухна: Раздялата с Гришо се оказа най-голямата й грешка!

https://goreshto.net/novini/zhivotat-na-mariya-sharapova-ruhna-razdyalata-s-grisho-se-okaza-nay-golyamata-y-greshka/49780 Goreshto.net
Животът на Мария Шарапова рухна: Раздялата с Гришо се оказа най-голямата й грешка!

Мария Шарапова пропадна напълно след раздялата с Григор Димитров!

Красавицара Мария Шарапова вече осъзнава, че не е трябвало да се разделя с нашия Гришо, но път назад просто няма. След тази раздяла животът на Маша върви само надолу. В момента главната тревога на рускинята е свързана с кариерата й. Тя се завърна на корта след допинг наказанието си, но преди дни стана ясно, че от Франция са й отказали участие в "Ролан Гарос". "Опитват се, но няма да успеят да ме спрат. Аз си понесох последствията, какво искат още?!" - беснее Мария Шарапова в интернет. Заради 15-месечното си отсъствие Маша се сгромоляса в световната ранглиста. Вече няма и помен от тенисистката, която спечели цели 5 титли от Големия шлем. Животът на Мария Шарапова обаче не върви никак добре и в личен план. Откакто с Григор Димитров скъсаха, тя е нямала нито едно сериозно гадже. Говори се, че рускинята вече си търсела мъж за съпруг, тъй като наскоро чукна 30-те. Засега обаче удряла на камък, защото никой не можел да я издържи. Според информациите, Маша е с доста тежък характер. Тя обичала да раздава команди и винаги да става на нейното. Това явно е причината да няма приятел в момента. Единствено Григор Димитров търпеше прищевките на блондинката. Цели 3 години той се стремеше да я прави щастлива, но тя сякаш така и не оцени това. Твърди се, че Маша вече е осъзнала грешката си и отново жадува за Гришо. След като видяла, че няма друг толкова подходящ за нея мъж, русокосата красавица съжалила, че се е разделила с българския си колега. А до раздяла се стигна най-вече заради нея. Руската хубавица опита да превърне Григор в изцяло подвластен на нея мъж, но не успя. В момента Никол Шерцингер го прави много щастлив и въпреки че понякога и с нея има разногласия, сякаш това е точната жена за него.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.