България Горещо Новини

Венета Райкова обляна в сълзи: Откриха ми тумор! Диагнозата е много тежка (изповедта на водещата е ужасяваща)

Венета Райкова направи мъчително разкритие, с което потресе всички!

Бившата телевизионна водеща и настояща писателка на бестселъри Венета Райкова ужаси милиони с това, което разкри. Болезнената й изповед потресе не само близките й, но и зрителите. Защото касае най-страшното – заплаха за живота й.

“Никога няма да забравя този ден. Откриха ми тумор и казаха, че не се лекува. Попитах лекаря няма ли някакъв начин за операция или каквото и да било лечение, а той ми отговори да си търся място на Малашевските гробища. Туморът бил в напреднал стадий и нямало шанс. Последното, което чух бе, че ми остават пет месеца живот”, разкри Венета Райкова, пише агенция Пик.

Блондинката е изживяла това, което не пожелава и на най-големия си враг. Благодари всеки ден на Господ обаче затова, че този ад вече е в миналото й. За огромен късмет това се случва преди много години, когато Венета Райкова била малко над 20 лазарника.

Тя имала леко неразположение и отишла за консултация в столична болница, при това славеща се с добро име. Точно там обаче я смазали и оставили мъчителна следа в психиката й за цял живот.

След като чула страшната диагноза, Венета хукнала като луда по други лекари, в други клиники. Оказало се, че няма никакъв тумор. С няколко допълнителни изследвания моментално оборили чудовищната диагноза на предходния лекар, а тя си отдъхнала.

И до днес обаче е потресена, и не може да проумее как е възможно да има подобни лекари, които с лека ръка са в състояние да зачеркнат човешки живот. Оттогава насетне тя не пропуска да си прави периодични профилактични прегледи и е научила на това съпруга си Тишо.

А за малкия Патрик, който е богатството на семейството, се грижат като за истинско съкровище – буквално му треперели.

В заключение Венета Райкова не пропуска да сподели, че скоро излиза новият й роман “Вендета”. Който се очаква да направи революция по продажби.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.