Бомба: Това разкритие за щерката на Веселин Марешки потресе всички! (ето какви ги върши Александрина)

0

Щерката на Веселин Марешки изненада и дори шокира всички!

Веселин Марешки безспорно е една от най-обсъжданите фигури у нас, при това от години. Варненският бизнесмен е в устите на хората още преди да предяви претенции към политиката. А днес, с влизането му в парламента чрез партия “Воля”, интересът стана нечовешки.

Определено най-щекотливата и преекспонирана тема е личният живот на фармацевтичния бос. От дълги години той е женен само за една жена и това е съпругата му Светлана. От която има две деца – синът Веселин и щерката Александрина.

Именно младото момиче и истината за него хвърли в потрес всички. Особено враговете на Марешки и милионите хейтъри. Оказа се, че милионерската дъщеря по нищо не прилича на повечето богаташки отрочета у нас.

Александрина Марешка, както и брат й, са завършили висшето си образование в престижни университети и владеят не един, а няколко езика. Въпреки пари и възможностите на татко си обаче, младата чаровница по нищо не се отличава от средностатистическите си връстници.

Бомбата избухна с разкритието, че Алекс категорично отказала на баща си да й подари супер скъпа и луксозна кола. И това не е клюка, а самата истина, потвърдена и от Марешки.

“Колко пъти й казвах – дай да ти купя един луксозен автомобил. И не за друго, а за да съм спокоен за нея по пътищата. Но тя не, та не. Още движи със старата си кола – най-обикновена и малка, но й вършела работа. Такава е и с дрехите, аксесоарите и всичко останало. Понякога се чудя дали изобщо прилича на мен”, смее се Марешки. Който не отрича, че е запален фен на качествените и маркови стоки.

Александрина Марешка от няколко години работи в семейната фирма, защото не искала просто да си пилее времето. Заплатата й обаче не е никак висока. Не искала допълнителни пари и твърди, че умее да пести и да разпределя средствата си така, че да й стигнат.

Щерката на Марешки не може да бъде засечена и по нощни клубове, където пъплят повечето от богатите синковци и щерки. Може би и затова приятелите й от детинството са й такива до днес. И я ценят като човек, а не като детето на големеца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.