Жълто

Удар под кръста: Кристиан Костов получи смазващ шамар след подвига, Русия го срина!

Кристиан Костов продължава да бъде тема номер едно в България, но вече е такъв и по цяла Европа!

Българският подвиг в “Евровизия” 2017 не се приема от всички добре. Сред най-засегнатите е Русия, която счита, че Кристиан Костов не е трябвало изобщо да участва в конкурса.

Медиите там са на мнение, че Крис е трябвало да бъде дисквалифициран, защото тяхната участничка бе изхвърлена за нещо, което и двамата са правили.

Както е известно, Юлия Самойлова бе елиминирана служебно от конкурса заради участие на конкурс в Крим преди години. Същото има във визитката си и Кристиан Костов, но той в крайна сметка бе пуснат да участва в “Евровизия”.

“Това е двоен стандарт. Нас ни дисквалифицираха, а за България може?!” – това заглавие се тиражира из руската преса днес.

Тяхната реакция донякъде е продиктувана и от факта, че се чувстват предадени от Кристиан. Той е роден и израснал в Русия, но избра да участва от името на България. Говори се, че в Москва не гледат с добри очи на това.

Крис е наполовина българин и това е причината да обича толкова силно България. Баща му е от тук и именно той му е предал любовта към нашата страна.

Според слуховете, на медиите в Русия хич не им станало приятно, че едно от техните момчета жъне успехи с друг флаг на гърба си. Може би това е причината да негодуват срещу участието му в “Евровизия”.

Все пак обаче това е удар под кръста за Кристиан Костов, който много обича и Русия. Затова се предполага, че на младежа ще му стане доста тежко, когато узнае реакциите в Москва.

Самият тийнейджър навсякъде демонстрира любовта си към България и така сякаш слага сол в раната на руснаците. Той заяви след финала снощи, че най-много съжалява, че не е донесъл титлата от “Евровизия” в България.

Крис стана звезда първо в Русия, където стигна далеч в “Гласът на Русия”. След това обаче се прочу и при нас чрез X Factor и избра да остане на българска земя.

Коментари чрез Facebook

коментара