Кошмар за Деси Слава в "Като две капки вода", певицата е в ужас от случилото се!

https://goreshto.net/novini/koshmar-za-desi-slava-v-kato-dve-kapki-voda-pevicata-e-v-uzhas-ot-sluchiloto-se-2/49771 Goreshto.net
Кошмар за Деси Слава в "Като две капки вода", певицата е в ужас от случилото се!

Деси Слава не успя да постигне целта си, напротив!

Фолк дивата Деси Слава се намира в жесток ужас в момента. Певицата не може да повярва, че е качила още 5 кг. към теглото си. Блондинката виняла "Като две капки вода", въпреки че там много се движи. Тя се била записала в това предаване специално за да отслабне, но засега се получава обратен ефект. Причина за напълняването на Деси Слава се корени в големия стрес, който тя изживява в шоуто. Певицата по природа е доста чувствителна и емоционална, което й вреди много. Тя изживя доста тежко дразгите с Фънки, който я обявяваше за каква ли не. В крайна сметка те се помириха, но всичко това не може да не е дало отражение върху здравето на Деси. Освен това чалга звездата постоянно се притеснявала как ще се справи. Тя се виждала в нова роля, тази на актриса, което я карало да стои на тръни непрекъснато. Деси Слава има проблеми с килограмите откакто се помни. Те се засилиха след раждането на сина й Майки. Тъй като е много ниска, едва 1,50 м., певицата лесно разваля фигурата си. Всяко килце й личи, а това я депресирало много. Обществена тайна е, че преди всеки видеоклип Деси гладува по няколко дни, за да изглежда добре. В този период тя е само на вода, което е истински кошмар за нея. Сега смятала да опита същото и в "Като две капки вода". По принцип това предаване кара участниците да отслабват, но Деси е изключение. Помним как Геро слави 10 кг. благодарение на шоуто. Други звезди също са се вталявали чрез този тв формат. Деси Слава обаче има друга структура и това й пречи. А и тя има много лош начин на живот, който е вреден за организма. Като всяка певица, и Деси работи нощем, а денем спи. Това я изтощава и може би също я кара да пълнее.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.