Уникум: Емилия прибра Коко Динев след бруталното унижение! (виж какво заяви - доводите й са абсурдни)

https://goreshto.net/novini/unikum-emiliya-pribra-koko-dinev-sled-brutalnoto-unizhenie-vizh-kakvo-zayavi-dovodite-y-sa-absurdni/49768 Goreshto.net
Уникум: Емилия прибра Коко Динев след бруталното унижение! (виж какво заяви - доводите й са абсурдни)

Емилия отново прегърна Коко Динев, това вече е лишено от логика!

Поп фолк дивата Емилия се събра с Коко Динев. Да, това е самата истина, разкрита лично от певицата. Тя отново отвори обятията си и вратите на дома си за мъжа, който не само й изневеряваше и тормозеше години наред, а я унижи брутално преди седмици. Последната изневяра на Динев е по-чудовищна от всички останали, тъй като се случи само месеци след раждането на второто му дете от Емилия. Припомняме, че тя го дари със здрава и красива дъщеричка, която нарекоха Мира. Докато Емилия се чуди как да се оправи с бебето, първородния им син Иван и нормалните проблеми след раждането, то благоверният й го удари на живот. И то така, че забърса знойна студентка, едва на 21 години. След като цялата страна разбра какви ги върши, певицата изгони прелюбодееца от дома си, категорична, че не иска да го вижда повече. Но... всяко чудо за три дни или три седмици, както е в случая. Вчера, навръх рождения ден на сина им Иван, Емилия призна, че двамата с Коко отново са заедно. "Днес сме организирали най-хубавия рожден ден за нашето момче! Цялото семейство много те обичаме", написа пайнерката в мрежата. А след това обяснила на приятелите си, че не може да живее без Коко. Обичала го и се надявала, че в един момент той ще го осъзнае, ще помъдрее и нещата помежду им най-после да потръгнат.

"Това е безумие. Разбираме да се съберат за рождените дни на децата си или по други празници. Нормално е, защото малките няма да се чувстват нещастни. Но като жена да простиш за хиляден път и отново да позволиш на мъжа си да му се размине, това вече граничи с феноменална глупост", коментират близки до Емилия източници.

[caption id="attachment_8156" align="alignright" width="261"] Емилия е като кармично обвързана с Коко Динев, не може без него[/caption] Те са убедени, че при това нейно поведение, Коко е уцелил джакпота. Определено той ще продължи да си разиграва коня, да "опрашва" мадами, когато му скимне. А после винаги ще знае, че има коя и къде да го приеме отново. "Еми явно е на принципа "ще ходи, ще ходи, пак при мен ще дойде". Но това е възможно най-зверската обида, която една жена може сама да си причини", недоумяват източниците.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.