България Горещо Новини

Сензация: Разкритието на Миро взриви “Капките” снощи! (хвърли бомбата в ефир, пред цяла България – виж тук)

Миро Каризмата разтърси ефира и “Като две капки вода” снощи!

Поредният концерт на “Като две капки вода” снощи се превърна в истинска сензация. Но не с представянето на имитаторите, макар че бяха добри. А с разкритието на Миро Каризмата, който буквално взриви публиката.

Миро трябваше да влезе в образа на турбадура Веселин Маринов и да изпее неговото култово парче “Лятна жълта рокля”. Той определено се справи отлично със задачата и дори успя да разсмее зрителите.

В публиката на живо беше и самият Веско Маринов, който от сърце призна, че най-доброто изпълнение на вечерта, поне за него, е било това на Миро. Какъв бе шокът му обаче, когато Каризмата хвърли бомбата с неочакван компромат за личния му живот.

“Бат Веско аз много си го харесвам и то отдавна. И майка ми, и сестра ми са негови големи фенки. Майка има автограф от него, а със сестра ми излизаше навремето”, изцепи се Миро, а публиката и водещите онемяха.

На практика Каризмата призна поредната връзка на Веселин Маринов. Който винаги се е опитвал да брани личното си пространство и да го пази далеч от очите и ушите на публиката.

След като Миро направи това разкритие, лицето на Маринов се изкриви и той сякаш застина в ступор. Но не посмя да обели и дума, а само направи отчаян опит да се усмихне. Сякаш да реагира на шега, но всички разбраха, че това е самата истина.

Думите на Каризмата бяха така изненадващи, че дори Димитър Рачков и Зуека онемяха и се спогледаха гузно. А продуцентът Маги Халваджиян въртеше очи насам-натам, след което бързо смени темата.

Сестрата на Миро е по-голяма от него, но е хубавица

Очевидно е, че легендите за Веселин Маринов май ще се окажат истина. А слабостта му към жените е пословична. Припомняме, че в момента той има връзка със скандалната Веселина Пеева от Добрич. А бившата му съпруга Цветанка го напусна с писмо, защото не издържаше повече съвместния си живот с него.

“Щом и на Миро сестрата е прикоткал, кой знае още на кой колега е забърсал я жена, я балдъза. Този Веско ще се окаже машина, бе”, коментират зевзеци по форумите.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.