България Горещо Новини

Георги Илиев с чудовищни разкрития за Бойко Борисов в секретен архив на МВР! (истината от устата на Главния)

Георги Илиев е проговорил за Бойко Борисов в края на 90-те години!

Чудовищни разкрития за настоящия премиер Бойко Борисов е направил в края на 90-те години не друг, а самият Георги Илиев. Шефът на ВИС-2 говори за Борисов две години, преди той да стане главен секретар на МВР.

А това, което разкрива, е повече от брутално и шокиращо. Жоро Илиев е убеден, че Бойко Борисов ще стигне далеч в кариерата си, тъй като зад гърба му стоят “страшни хора”.

“Този ще стане голяма фигура. Не само, защото има защитата на високопоставени лица в тази държава, а защото държи венецуелската връзка за трафика на кокаин в България”, това са точните думи на Георги Илиев, пише сайтът bnews.bg.

Главния не крие, че едни от хората, чрез които Борисов дърпа конците и усилено се готви за висш държавен пост, са покойният шеф на СИК Бай Миле и ортакът му Пашата. Все знакови особи за онова време.

Лично Николай Бареков беше извадил пред въпросния сайт копие от архивен документ на МВР, криещ скандална информация за разпределението на кокаиновите територии у нас. Отново по същото врем, преди Бойко Борисов да стане главен секретар на МВР.

“Допитвал съм се до експерти от МВР и специалните служби. И те гарантираха, че тези копия са напълно автентични и еднакви с оригиналите. Истинността им е потвърдена на сто процента”, каза преди време Бареков.

Той разкри още, че има на разположение десетки рапорти на служители от МВР до началниците им през 90-те години. В които изрично е упоменато, че Бойко Борисов се ползва със страшен авторитет пред ВИС и СИК, като на практика владее улицата.

В документа от 99-та година МВР в няколко операции, свързани с дрога, засича едни и същи лица. Повечето от тях са видни фигури от ъндърграунда, много от които вече не са живи. Сред тях обаче стои и името на Бойко Борисов.

Копие от архивния документ на МВР

Скандалният документ е базиран на разкритията на информатор със секретното име Пламен. Който от 98-ма година подава редовно информация на МВР.

“Всичко това е било разработка от сериозен и мащабен архив на МВР, който е проследил криминалното минало на Борисов”, казва Бареков.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.