Божи дар: Свещеник откри мощен лек, който лекува и предпазва от рак! (бич срещу много други болести)

https://goreshto.net/novini/bozhi-dar-sveshtenik-otkri-moshten-lek-koyto-lekuva-i-predpazva-ot-rak-bich-sreshtu-mnogo-drugi-bolesti/49755 Goreshto.net
Божи дар: Свещеник откри мощен лек, който лекува и предпазва от рак! (бич срещу много други болести)

Това откритие на Божия служител лекува и предпазва от рак, както и от редица други болести!

Той е свещеник. Божи служител, който обаче наред с молитвите и уединението си на монах, откри чудо. Природно чудо за здравето, което лекува и предпазва от рак. Плюс редица други тежки болести на съвремието. Наричат го просто Отец Заго, който след години проучвания и контакти с болните, написа книгата "Ракът е лечим". Не са малко бедните и болни в Бразилия, откъдето е родом Отец Заго, които са се излекували само и единствено по неговите указания. Рецептата му се базира на чудните свойства на алоето и то е основната съставка в тази лечебна напитка. Свещеникът съветва да се постараете да се снабдите точно с вида алое арборесценс, тъй като то е доста по-силно. Ако не може да го откриете обаче, той пояснява, че може да направите чудеса и с алое вера. То има същите свойства, просто малко по-слаби. И затова ще се наложи да консумирате напитката малко по-дълго време. Взимате листа с тегло около 300 грама и ги измивате хубаво. След това ги нарязвате на малки парчета и ги поставяте в смесител. Към тях в смесителя добавяте един килограм мед, но истински и пет лъжици супени от силна алкохолна напитка. Ако не обичате или не може да пиете алкохол, то вместо него може да поставите ябълков оцет в същото съотношение от пет лъжици. Важно е само оцетът да е натурален, а не химия от евтини магазини. Тази смес я блендирате за около 2-3 минути и после изсипвате напитката в стъклен буркан или бутилка, която ще държите в хладилника. Консумацията става като се взимат по една или две супени лъжици от нея три пъти през деня, но преди хранене. Преди да отсипете от нея, разклащате добре бутилката или буркана, за да не се получи утаяване. Свещеникът съветва от началото да се започне с прием на една лъжица 3 пъти на ден, а след това да се увеличи до две лъжици.

Сместа е достатъчна за около 12-15 дни употреба, а след това се прави почивка от десетина дни, преди да забъркате нова доза. Само ако е необходимо, разбира се.

Това лечение може да се съчетае с медицински терапии ако имате такива. Не само не пречи, но удивително помага.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.