България Горещо Новини

Феномен: Днес се излива рогът на изобилието! (непременно направете това за късмет и богатство)

Днес се излива рогът на изобилието и е важно да направите няколко неща за себе си! За късмет и богатство

Истински феномен се наблюдава днес. Луната сега е в знак Телец и предразполага за мир, късмет и хармония в живота. Добре е да отделите малко време за духовни занимания. Да отидете на концерт, театър, да порисувате, да напишете стих или просто да си запеете някоя песен.

Важно е да позволите на натрупаната си вътрешна енергия да се излее именно чрез творческа дейност, за да не се обърне тя срещу вас самите и да ви донесе физически или психически проблеми.

Това е вторият лунен ден, който символизира рога на изобилието. Той започна от 07:23 часа днес до 08:07 часа утре сутринта. Бъдете добри и щедри през този отрязък във времето, защото само така ще ви се върне двойно и ще получите това, което искате.

А ето и какво трябва да направите по време на деня, в който се излива рогът на изобилието. Легнете в някое тъмно помещение (без лампи и дори без свещ). Затворете си очите и си представете ясно късмета си във вид на красиво покривало от разноцветни топчета.

Опитайте се да го визуализирате колкото се може по-ясно. След това си представете самите вас, намиращи се точно до покривалото. Представете си после как това покривало се превръща в дълга и пъстра пътека, чиито край се губи някъде в далечината.

Тръгвате по пътеката и правите точно седем крачки. След това веднага отворете очите си. И бъдете абсолютно сигурни – късметът и изобилието вече са с вас.

Второто, което е желателно да направите днес, за да привлечете богатството и охолството при себе си, е да се сдобиете с кехлибар. Може да е броеница или дори малко парче от него, което да поставите в портфейла си.

Припомняме, че още древните евреи са носели кехлибарени броеници, за да предизвикат, задържат и утроят богатството си. Прехвърлянето на зърната на броеницата символизира броенето на пари и това изобщо не е случайно.

Подобни броеници е имало още преди 2500 години. А затвореният кръг на броеницата не позволява на парите ни да избягат. Кара ги да се връщат при нас. Ако обаче нямате кехлибарена броеница, не забравяйте кехлибареното камъче в портмонето.

То върши отлична работа и е доказано, че действа с мощна сила за добруването и богатството на притежателя си. Последното и най-важно, което трябва да правите днес, а и всеки друг ден, е да вярвате. Да вярвате във Вселената, в Бог, в себе си и в късмета си. Пожелаваме ви успех!

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.