Горещо Жълто Новини Свят

Честито! Мелания Тръмп е на върха на щастието (СНИМКИ)

Мелания Тръмп доказа, че може да бъде красива на всяка възраст!

Президентшата Мелания Тръмп прикова общественото внимание с днешния ден. Тя чуква 47 г., които обаче изобщо не й личат.

Съпругата на Доналд Тръмп е в отлична форма и обича живота. Тя обаче вече е твърде далеч от пищните партита и затова днес празнува скромно със съпруга си и сина им.

Ако само преди 10 години някой беше казал на Мелания Тръмп, че един ден ще бъде първата дама на САЩ, тя никога нямаше да му повярва. Това е първата президентша на страната, която е от чужд произход, поне от две столетия насам.

Над две десетилетия пък е възрастовата разлика между Доналд Тръмп и жена му, но това не притеснява и двамата. Напротив, те се считат за идеалната двойка.

“Мелания стои до президента така естествено, сякаш е родена за това. Наистина й отива да бъде първа дама.” – пишат зад Океана.

Мелания Тръмп се доказа и като страхотна майка. Тя не позволи синът й да се премести във Вашингтон по средата на учебната година. За нея това е истински стрес за детето и затова ще изчака годината да завърши.

Затова от януари насам президентът на САЩ живее сам в Белия дом, а жена му и синът му са в Ню Йорк. От лятото това трябва да се промени.

В момента се възприема като чудо външният вид на Мелания Тръмп. На 47 г. е вече, а изглежда по-зашеметяващо от 20-годишните. Наистина невероятно, но това я прави жена с високо вдигната глава.

В миналото днешната американска първа дама е била фотомодел. Може би това й е помогнало днес да изглежда така. Именно красотата й стои в основата Доналд Тръмп изобщо да й предложи брак.

За да покаже тази красота на своите читатели, Goreshto.net ви прави свидетели на някои от снимките на Мелания. Приятно гледане, защото има какво да се види!

Мелания Тръмп
Мелания Тръмп удивява с визията си и до днес
Мелания Тръмп хаваща все още окото
Жената на Доналд Тръмп хваща окото и на 47 г.
loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.