България Горещо Здраве и диети Новини

Природният лечител Васил Дамянов: Бях почти парализиран, преди да открия силата на билките! (това са 2-те му най-силни рецепти)

Васил Дамянов носи дарбата си да лекува с билки вече от четвърт век!

Вече четвърт век той е нов човек, само заради билките. Природният лечител Васил Дамянов някога живеел като съвсем обикновен, работещ и стресиран мъж. Не знаел природа, не знаел нищо, освен труд и мъки.

Докато един ден останал почти парализиран и то на съвсем млада възраст. “Счупих си ръката, целият ми гръб изведнъж се ошипи. А за капак ми излезе и някакво злокачествено образувание на небцето. Този израстък, съчетан с болките, едва не ме погубиха. На практика станах развалина в разцвета на силите си. Тогава нещо ме побутна и тръгнах към природата”, разказва Васил Дамянов.

След дни и седмици скитане из планините, разговори със стари хора и лечители, той открил силата на билките. И потънал в тях и магията им за цял живот. Днес се кълне, че именно те и вярата му са направили чудото и са върнали здравето му.

Образуванието на небцето изчезнало, а болките, които го парели, не са се обаждали от години. Чука на дърво и си пожелава там да си останат – в миналото.

“Всичко можете да постигнете сами – само със силата на мисълта и с лековете на природата билките. Знам, че сега мнозина ще ме сметнат за луд, но това е техен проблем, не мой. Този, който повярва и пожелае, той ще успее”, убеден е лечителят.

И дава своите две най-ценни рецепти от старите тефтери. Първата от тях е при жлъчни кризи и цироза. Взимат се синя тинтява, камшик, хвощ, червен кантарион, роза, жълт смил, лепка и мента – по 50 грама.

Както и по 100 грама от корен на глухарче, бял трън, кисел трън, решетка корен, синя жлъчка корен, шипка и корен магданоз.

билки
Рецептите с билки на Дамянов правят чудеса

В 600 грама вода се варят за пет минути две супени лъжици от общата смес. После кисне един час, прецежда се и се пие. Три пъти на ден по 75 грама. Може да е преди или след хранене.

Втората му рецепта е за проблеми с простатата. В буркан от 3 литра се слагат два литра газ за горене и 4 пакетчета медицински въглен. Така престоява за 24 часа и се прецежда през филтърна хартия.

Начукват се 40 ореха и се слагат в буркана, където трябва да останат два месеца. След това се прецежда и се добавят билките бяла ружа, корени от репей, подбел, върбинка, синя хвойна, трицветна теменуга. По шепа от всяка билка. Както и едно листо от алое вера.

В билките се крие здравето на човека

Тази настойка отново се оставя да престои за месец и се прецежда в тъмни шишета. Пие се по една малка чаена лъжичка три пъти на ден, половин час преди да се храним.

Пие се три седмици и после се почива три седмици. Като цикълът се повтаря три пъти и дава отлични резултати.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.