Сензация: Ето кой ще спечели "Гласът на България"!

https://goreshto.net/novini/senzaciya-eto-koy-shte-specheli-glasat-na-balgariya-2/49732 Goreshto.net
Сензация: Ето кой ще спечели "Гласът на България"!

"Гласът на България" тази година е изключително силен като сезон и е трудно на журито да определи най-добрия сред добрите!

Музикалното предаване "Гласът на България" прави фурор в родния ефир в момента. То е гледано от милиони българи и чупи истински рекорди. Уникалните таланти в него са много. Вече обаче се прокрадна слух за бъдещия шампион в шоуто. Той е доста шокиращ. Това не е нито Симона Загорова, нито Радко Петко, нито дори Никола Константинов. Говори се все по-усилено, че този път победителите ще бъдат двама - Димитър Атанасов и Христо Младенов. Те са дует и се представиха невероятно на кастингите, когато изпълниха "Уморени крила". От Би Ти Ви имали намерение да направят сензация тази година и да излъчат за победител за първи път дует. Така Гласът на България на практика ще бъде два гласа, които се допълват перфектно. Нещо, което би се отразило добре на рейтинга на предаването за в бъдеще. Митко и Ицо са в отбора на Иван Лечев. Според слуховете, китаристът на ФСБ нарочно се е отървал от Симона Загорова, тъй като е искал пътят на двамата млади мъже до финала да бъде по-лесен. Това е второ участие на Христо в "Гласът на България". Първия път той се яви самостоятелно и тогава негов треньор му беше Йордан Караджов. Димитър пък има опит в друго музикално предаване. Той е участвал в третия сезон на "Мюзик айдъл", където преди 8 години стигна доста далеч. Тази година Би Ти Ви реши сама да продуцира "Гласът на България". Предишните сезони бяха правени от компанията на Слави Трифонов, но сега от телевизията заложиха на вътрешна продукция. В момента предаването чупи всички рекорди по рейтинг. То най-после се опъва доста успешно на конкуренцията от Нова ТВ, която се изразява с проектите на Маги Халваджиян. "Предпочитам "Гласът на България" пред "Като две капки вода". Хубаво е да слушаш талантливи хора, а не да гледаш циркаджии." - пише телевизионен зрител.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.