Истинско приспивателно: Виж онази напитка за сън, която засилва цялото здраве!

https://goreshto.net/goreshto/istinsko-prispivatelno-vizh-onazi-napitka-za-san-koyato-zasilva-cyaloto-zdrave/49724 Goreshto.net
Истинско приспивателно: Виж онази напитка за сън, която засилва цялото здраве!

Уникална напитка за сън прави човешкото здраве като ново!

Невинаги е лесно да заспиш и затова човек е хубаво да има под ръка нещо в тази насока. Едно такова нещо е специалната напитка за сън, която прави цялото здраве като ново. Тя се състои в само природни дадености. Това са все съставки, които съдържат множество полезни вещества, дадени ни от Бога, научи Goreshto.net. Приготвянето е възможно най-елементарното. Просто взимате 1/2 литър вода и пускате в нея един нарязан на кръгчета банан. Сместа ври за 10 минути. Махате я от огъня и прецеждате в чаша за чай. После добавяте канела (1/2 ч. лъж.). Тази напитка за сън трябва да се консумира около час преди лягане. Хубаво е да са минали поне 3 часа от последното ядене за деня. Действието й е много силно. Отпуска организма мигновено и го пренася в света на сънищата. Организмът се тонизира изцяло и става податлив на ползотворно влияние. Положителните последици от напитката са много за цялото здраве. Метаболизмът се засилва многократно, а освен това се влива изцяло свежа енергия. Бананите са сред най-ефективните средства за сън. Те съдържат триптофанова аминокиселина. Именно тя повишава серотонина - веществото, регулиращо съня. Бананите умеят да регулират и апетита. Подобряват настроението в пъти и карат човек да се чувства по-бодър и свеж. Канелата пък е известна отдавна с великите си свойства. Тя успява да регулира кръвообращението, тъй като е едно от най-мощните средства за сваляне на кръвно налягане. Освен това канелата влияе страхотно и на храносмилането. Напитката за сън е добре да се консумира всяка вечер в продължение на поне месец. За това време всички негативни емоции в душата ви трябва да изчезнат. Тревожността ще бъде само лош спомен, а липсата на енергия неприятен миг от миналото. "Пих напитката 22 дни и оттогава спя като бебе. Кръвното ми вече е като по часовник." - разкрива потребител на сместа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.