Диетологът Вера Борисова: Яжте с кеф на Великден, защото после за 4 дни ще свалите 3 кг! (пълното меню за скоростно отслабване)

https://goreshto.net/novini/dietologat-vera-borisova-yazhte-s-kef-na-velikden-zashtoto-posle-za-4-dni-shte-svalite-3-kg-palnoto-menyu-za-skorostno-otslabvane/49722 Goreshto.net
Диетологът Вера Борисова: Яжте с кеф на Великден, защото после за 4 дни ще свалите 3 кг! (пълното меню за скоростно отслабване)

Диетологът Вера Борисова ни успокои, че може да си хапнем и повечко по празниците! Отслабването след това е лесно!

Всички обичат празниците, особено най-големите като Великден и Коледа. Единственото, което ни смущава през тези дни и най-вече след тях, е невъзможността да се напъхаме в тесните си дънки. Изтрещяваме на тема отслабване и смятаме, че това е чудо невиждано. Е, не е така. В това уверява диетологът Вера Борисова, която определено ни насърчава да си хапнем с кеф и от душа по Великден. С малкото уточнение, че Великден е три дни, а не цяла седмица. Най-добре е ако му отпуснем края само ден или два. Веднага след празника обаче, трябва да се подложим на тази диета с показаното и точно меню, за да постигнем желаното отслабване. Всичко, което сме натрупали от празничната трапеза, ще се стопи до края на периода. След който ще сме точно 3 килограма по-леки и пречистени. И така. Първия ден закусваме две сварени яйца, един портокал и кафе без захар. Обядваме осем сушени сливи, които преди това сме накиснали във вода. А вечерята е едно сварено яйце и един портокал. Втория ден закуската е кафе без захар и 30 грама кашкавал. Обядът включва един портокал и едно варено яйце. А вечерята ни е от една чаша прясно мляко и една ябълка. Третия ден закусваме само с чаша чай без подсладители. Обядваме салата от моркови и зеле, заедно с 30 грама кашкавал. А вечерята ни е само чаша с прясно мляко. И четвъртия ден имаме купичка прясно мляко с мюсли за закуска. За обяд ни чака една салата по наш избор. А за вечеря ни е позволено да изядем само два портокала. Това е пълната диета, с която ще се върнем отново във форма и дори ще сме по-слаби от преди. Запомнете обаче, че трябва да я започнете веднага след празничното преяждане и да я спазите максимално точно. Все пак са само 4 дни, няма да се опрат на никого. Успех на всички!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.