Горещо

ГЕРБ на опашка пред ЦИК

От ГЕРБ спазиха своята традиция да регистрират първи в ЦИК за участие в предстоящите на 12 май парламентарни избори.  За целта хора от младежката организация на партията застанаха на пост още в 7 часа в петък и се сменяха на 4-часови дежурства пред ЦИК до днес, когато започна регистрацията.

Партията събрала 55 213 подписа при необходими 7000 валидни за регистрация.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов внесе в Централната избирателна комисия документите на партията.

Приемането на документи за регистрация на партии и коалиции за участие в парламентарните избори ще е всеки ден от 9 до 17 часа. Крайният срок за подаването на документи за регистрация на партия е 18 часа на 27 март, на коалиция от партии – 17 часа на 1 април.

По думите на Цветанов е важно да има експерти, които да участват активно в провеждането на всякакъв вид избори, които се правят в България.

„Смятам, че в тази посока тези експерти никога не биха си позволили да нарушат закона и никога не биха нарушила и моралните си качества”, каза той.

Коментари чрез Facebook

коментара