България Горещо Здраве и диети Новини

Ани Цолова направи фурор в Нова ТВ с диета за изгаряне на мазнини! (колегите й луднаха)

Ани Цолова става все по-стройна и това се дължи на волята й, но и на уроци, които е научила!

Водещата Ани Цолова запали колежките си в Нова телевизия по своя метод за изгаряне на мазнини. Всъщност методът не е идея на самата Цолова, а един от уроците, които тя попила от своите фитнес инструктори и диетолози.

В рамките на един месец и в зависимост от това до колко килограма има да сваля човек, може да се отслабне с до 10 килограма. При това всичко става повече от лесно, стига само да се откажем от едно единствено нещо. И това са въглехидратите.

Този режим на хранене се прави шест поредни дни, изчистени от въглехидрати. А на седмия награждаваме тялото си с порция от любимите ни сладки неща или тестени изкушения.

От понеделник до неделя не могат да се ядат нито сладки, нито тестени изделия, нито дори плодове и натурални сокове. Забранени също са картофите, боба, граха, зеления фасул, царевицата и ориза.

“Диетата или както се нарича това правило за топене на мазнини, е много приятна, защото изобщо не оставаш гладен. Може да се яде всичко, освен изброените продукти и храни. Консумират се месо, яйца, сирене, кашкавал, много зеленчуци, риба и ядки, но сурови. И се пие много вода – тя чисти допълнително натрупванията”, разказват колеги на Ани Цолова от екипа на Нова телевизия.

На седмия ден, когато се ядат въглехидрати, те трябва да фигурират в менюто ни сутринта и на обяд. Вечерта отново се залага на нещо протеиново и в малки количества. А от следващия ден диетата се започва отново.

Освен с изчистване на тялото от излишни килограми и мазнини, тази диета се отразява страхотно и на косата, както и на кожата на лицето. Кожата се пречиства, а на главата ни започва да расте здрава коса.

“Който си мисли, че без въглехидрати човек ще се разболее, да има да взима. Не само, че ще стане по-красив, но и много по-здрав, тъй като посочените храни не дават нищо полезно на организма ни”, коментират източниците.

loading...

Коментари чрез Facebook

коментара

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.